Horoskop - očekuje nas moćna zimska kratkodnevica: ako uradite ovaj ritual, oslobodićete se negativnosti (21. decembar 2018.)

Horoskop - zimska kratkodnevica najviše će uticati na Jarca, Vodoliju i Ribe! Evo šta treba da uradite 21. decembra 2018. godine kako biste u novi period ušli bez tamne energije...

Zimska kratkodnevica počinje u petak, 21. decembra u 23 i 23 časova, to je vreme kada je aksijalni nagib Zemlje najudaljeniji od Sunca. Na severnoj polovini to odgovara prvom danu zime; na južnoj hemisferi, prvom danu proleća.

Zimska kratkodnevica najviše će uticati na Jarca, Vodoliju i Ribe.

Zimska kratkodnevica donosi vreme za povlačenje i rad na stvarima "iza kulisa" na neki način. Vreme je za iskorišćavanje resursa i kretanje u smerovima koji nadilaze vaše lične ciljeve – oni mogu biti poslovna želja, razvijanje kreativnoga talenta ili učestvovanje u ostvarenju cilja koji vam je važan.

VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINUVELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINUDevicu očekuju problemi na poslu, a Ribe će imati najviše sreće u 2019. godini - proverite šta očekuje vaš znak Zodijaka!

Vreme je da zastanete i vidite širu sliku – da razmislite o svom životu i o većim istinama zajedničke konekcije između vas i vaših vršnjaka. To je takođe vreme za unutrašnji rast – odvojite vreme za meditaciju i molitvu, povezujući se sa višom snagom koju možete pretvoriti u udobnost, podršku, uvide i zaštitu u kriznim vremenima.

Najbolje korišćenje ovog vremena: provedite neko vreme sami, organizujte životne prioritete i svoje vreme. Sagledajte važne ciljeve koje ste dosegnuli do ovog trenutka u svom životu i planirajte ciljeve koje biste želeli postići u narednoj godini. To je vreme za odmor, procenu i usklađivanje vaših prioriteta kako bi odgovarali vašim vrednostima u ovoj fazi života.

Vreme je sve. Ako iskoristite priliku u pravo vreme, postići ćete uspeh. Na primer, kada je plima u okeanu, tada nije pogodno vreme za surfovanje. Pravila koja nam svakodnevno prikazuje majka priroda su očigledna. Sarađivanjem sa tim većim tempom možemo se uklopiti u prirodni svet i koristiti svoje cikluse u našu korist.

Kada poštujemo principe prirodnog izbora trenutka, sarađujemo sa životom i znamo kada treba da se povučemo i kada treba da se pokrenemo da bismo postigli uspeh. Vreme kada krećemo napred može se koristiti za pokretanje novih smernica koje su nam važne.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.