Horoskop - očekuje nas emocionalni vrtlog: evo kakve izazove donosi pun Mesec u Biku (12. novembar 2019.)

Horoskop - očekuje nas obilje, ali i burne emocije! Pun Mesec je jači nego ikada!

Pun Mesec u jednom od najsenzualnijih znakova Zodijaka događa se u utorak 12. novembra u 14 časova i 34 minute. Pun Mesecu znaku Bika u narednih mesec dana staviće naglasak na naše lične vrednosti, osećaj sigurnosti, imovinu, na novac i način koji raspolažemo novcem.

Reč je o praktičnim pitanjima (Bik) koji u nama izazivaju intenzivne emocionalne vrtloge (Škorpija). Teme vezane uz kontrolu, moć, dubinske promene dobijaju na važnosti.

Nasuprot Meseca u Biku stoje Sunce i Merkur u Škorpiji. Bik je simbol plodnosti, bujnosti, cvetanja, dok nas Škorpija približava nekom kraju i umiranju.

Nedeljni horoskop do 18. novembra 2019. godine: Raka očekuju pozitivne vibracije, a Strelca povoljni ljubavni aspektiNedeljni horoskop do 18. novembra 2019. godine: Raka očekuju pozitivne vibracije, a Strelca povoljni ljubavni aspektiNedeljni horoskop - otvaraju se za vrata za veliku ljubav!

Usporite malo, usredsredite se na ono što sada imate u svom životu, a što doživljavate kao vrednost. Cenite to, budite zahvalni.

Ovo je vreme kada se svode neki finansijski, ali i životni računi. Šta je moje, a šta tuđe? Mogu li se osloniti na tuđe resurse ili je poželjnije da neke stvari odradim sam?

Imate li neka dugovanja, sada je vreme da ih podmirite.

Očekujete li rešavanje nasledstva, alimentacije, kredita, osiguranja, planirate li neka ulaganja, budite strpljivi. Ipak je Merkur retrogradan. Ali to nikako ne znači da biste trebalo da sedite i čekate. Rešavajte i preduzimajte ono što možete, pripremajte, planirajte, podmirite zaostatke.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.