Horoskop - očekuje nas eksplozija ljubavnih osećanja i strasti: evo šta nam donosi moćna Venera u Ribama (do 20. aprila 2019.)

Horoskop za ulazak Venere u znak Riiba - do 20. aprila bićemo žrtve rizičnih ljubavi, starih strasti i moćnih osećanja... Evo kakve nam izazove donosi čarobna Venera, planeta ljubavi i novca...

Venera je planeta ljubavi i odnosa i u horoskopu opisuje način na koji volimo, kako primamo i dajemo ljubav, kakve partnere privlačimo u svoj život.

26. marta Venera će napustiti znak Vodolije, ući će u osetljivu i romantičnu zonu Riba i ostaće tamo do 2o. aprila. Vrlo zanimljivo vreme za ljubav i odnose jer mnogo toga može biti, pa i ostati skriveno iza zavese, gurnuto pod tepih, zatureno negde iza naslonjača.

Horoskop: ovo su 3 najinteligentnija znaka ZodijakaHoroskop: ovo su 3 najinteligentnija znaka ZodijakaOni su izvor dobrih ideja, lako se snalaze i uvek pronađu rešenje - saznajte koja 3 horoskopska znaka astrolozi smatraju za…

Prevelika je tu osetljivost u pitanju, stoga se retko igra otvorenih karata.


Šta ako kažemo istinu i budemo zbog toga osuđeni?

Šta ako pokažemo osećanja i odbijemo njega/nju?

Što ako…

Čega se stidimo, šta je to čega se najviše bojimo?

Nešto se krije ili se radi u tajnosti.

Često se pod ovim tranzitom povlačimo u osamu i imamo potrebu da razmislimo šta dalje. Možda se time i štitimo od potencijalnih pretnji, a drugima šaljemo poruku – nisam dostupan, ne možeš do mene. Igramo i zakulisne igrice, lovimo u mutnom, pokušavamo da drugu stranu uvučemo u našu mrežu i zapetljamo ga u nju, tako da ne može uteći.

Češće ulazimo u tajne veze i započinjemo odnos sa zauzetom osobom.

Vraćamo se u prošlost, prisećamo se bivše ljubavi, ponovo je srećemo. Neki stari kontakti bivaju opet uspostavljeni.

Privlačimo u život osobe kojima treba pomoć, koji su emocionalno izranjavani, a u nama oživljava uloga spasitelja. Žrtvujemo se prekomerno jer smatramo da će nas tako zavoleti, da će tako on/ona videti koliko smo vredni ljubavi, nezamenljivi. A zapravo nismo svesni koliko odustajemo od sebe i živimo tuđi život, zanemarujući sopstvene potrebe. Ljubav se izjednačuje sa žrtvovanjem.

Nekad učinimo nešto i posle nas prati osećaj krivice.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.