Horoskop - očekuje nas 3 dana čiste ljubavi: evo šta nam donosi Mesec u znaku Riba

Horoskop za iskrene emocije i nesebičnu ljubav - evo kakvu magiju donosi Mesec u Ribama!

Mesec je ušao u senzitivni znak Riba, pa će svojom energijom uticati i na one koji nisu takvi po prirodi. Neće bezosećajnu osobu učiniti emotivnom, ali će je bar ova tri dana malo “smekšati” čak iako strogo kontroliše emocije možda ipak poželi nekom da pomogne kome je pomoć neophodna. Mnogi od vas biće jako saosećajni, emotivni i skloni sanjarenju, posebno pripadnici vodenih znakova.

Kada je Mesec u Ribama uvek smo skloniji suzama, izolaciji i usamljivanju. Lako se možete obeshrabriti i ako vas neko čak i nehotično povredi kakvom grubom reči jako možete patiti, a nije isključeno da i koju suzu pustite.

Veliki horoskop za vladavinu Lava: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 23. avgusta 2019. godine)Veliki horoskop za vladavinu Lava: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 23. avgusta 2019. godine)Lava očekuju nerealne želje u ljubavi, a Vodoliju očekuje stresan period... Saznajte šta sezona Lava donosi vašem znaku…

Možete imati osećaj, kada je Mesec u Ribama, da vas i sitnice povređuju i nekada počnete da plačete i bez stvarnog razloga, jednostavno vam se “skupi” u duši jer vas tuga može obuzeti. Neka pasivnost će su uvući u vas i pustićete da vas “voda nosi” izbegavajući neke veće aktivnosti pa je dan više za odmor, sanjarenje a zbog izražene mašte pogodna je za pisce i za umetničko stvaralaštvo.

Teže ćete se suočavati sa teškoćama u svakodnevnom životu i nastojaćete da od problema pobegnete bilo izbegavajući ih.

Zbog prevelike osetljivosti i emotivnosti bićete nedovoljno objektivni. Okruženje će imati jak uticaj na vas, prenoseći svoje pozitivne i negativne vibracije. Obuzeće vas romantična osjećanja i ljubav ćete davati nesebično ili ćete se žrtvovati za voljenu osobu.

Horoskop - ova 3 znaka očekuje velika sreća u vladavini Lava (do 23. avgusta 2019.)Horoskop - ova 3 znaka očekuje velika sreća u vladavini Lava (do 23. avgusta 2019.)Horoskop - evo kojim znakovima vladavina Lava donosi veliku radost!

Povoljno za osobe koje rade u bolnici, koje se bave pisanjem poezije, jer je mašta naglašena, vidovnjaštvo, za rad terapeuta i osoba koje se bave umetnošću i svešteničkim pozivom. Tuđe patnje imaće jak uticaj na vas i postojaće potreba da pomognete bolesnim, hendikepiranim ili siromašnima, onim bez “krova nad glavom”.

U svakom slučaju prijaće vam izolacija, slušanje muzike, kupanje na moru ili šetnja pored reke, a ako vam je to sve nedostupno uvek možete računati na "punu kadu".

Prilagođeno sa: Astromaster-izrada natalne karte

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.