Horoskop - očekuje nas 2 dana vatrenih izazova: evo šta treba da izbegnete dok traje borba Sunca i Saturna (7. i 8. novembra)

Horoskop - Saturn i Sunce nas stavljaju na veliki životni test! Evo šta treba da izbegnete u naredna 2 dana...

Saturn u Jarcu će ovih dana (7. i 8. novembra) smanjiti vitalnost i svetlost Sunca u Vagi. Reč je o zahtevnom aspektu koji nam često odnosi povećanu odgovornost i suočava nas sa problemima koje treba da rešimo kako bismo mogli ići dalje. Strahovi i nesigurnosti bi nam mogli narušiti odlučnost, pa i samopouzdanje.

Pitamo se možemo li izaći na kraj sa tim izazovima?

Neupitno je da znamo i možemo. Bitno je da ono što nam se događa ne doživimo kao nepremostivo. Nije veće od nas. Okolnosti i ljudi nam ne mogu oduzeti snagu i moć. Mi smo ti koji odlučujemo. Naš doživljaj onoga što se odvija pred nama je ključan. Pustite ego, tražite ono što je najbolje za vas i sve osobe uključene u priču, ako postoje.

Horoskop - šta vašem znaku donosi pun Mesec u znaku Bika: Vage očekuje dodatni mir, a Jarca ljubav i kreativnost (12. novembar 2019.)Horoskop - šta vašem znaku donosi pun Mesec u znaku Bika: Vage očekuje dodatni mir, a Jarca ljubav i kreativnost (12. novembar 2019.)Horoskop - za 6 dana začaraće nas magičan pun Mesec u znaku Bika! Saznajte kakvu sudbinu donosi...

Neke od tema ovog aspekta mogu biti odnosi sa starijim osobama, autoritetima, partnerski odnosi, pitanje poverenja, stabilnosti i odgovornosti, teskoba, nerešeni problemi iz prošlosti.

Uložite trud, isplatiće vam se.

Nemojte olako odustati i dignuti ruke od onoga što vam je bitno.

Udaljite se od osoba koje vas kritikuju ili vam otežavaju ispunjenje obaveza.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.