Horoskop - njihovo vreme tek dolazi: ova 4 znaka očekuje neverovatna radost u septembru 2019. godine

Horoskop - septembar će biti najbolji mesec u godini za ova 4 horoskopska znaka!

Leto se polako približava kraju, ali nekim horoskopskim znakovima će i dalje sijati Sunce. Ako ste rođeni u nekim od ovih znakova, možešte se radovati dodatnoj porciji sreće. Bezbrižno se opustite i radujte se onome što vas očekuje – vaše vreme tek dolazi!

Dok će se neki horoskopski znakovi u septembru morati da se bore sa nerešenim problemima i biće pod velikim pritiskom – jer moraju da donesu velike odluke – a drugi će sasvim lako i veselo lebdeti naokolo u kasno leto. Ovim znakovima će zvezde biti naročito naklonjene u nadolazećem septembru

Veliki horoskop za vladavinu Device: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 23. septembra 2019. godine)Veliki horoskop za vladavinu Device: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 23. septembra 2019. godine)Škorpiju očekuje inspiracija u ljubavi, a Devicu čekaju lepe promene!

Lav

Kod vas je ljubav svuda u vazduhu. U vezi sve ide kao po loju i ne možete da se zasitite jedno drugoga. Ako ste usamljeni, očekuje vas puno dobre zabave. Osobe rođene u znaku Lava u septembru će biti pune životne radosti, motivisane i prepune energije.

Vaga

I ovaj horoskopski znak će u septembru neodoljivo zračiti i osvajaće srca u trenutku. Međutim, osobe rođene u znaku Vage pre će se koncentrisati na posao. Sakupiće brojne pozitivne bodove – a kolege i šef im to neće zaboraviti.

Kakva romansa i sreća očekuje žene rođene u znaku Device: deluju kao ledene kraljice, a srce im je puno nežnosti i ljubaviKakva romansa i sreća očekuje žene rođene u znaku Device: deluju kao ledene kraljice, a srce im je puno nežnosti i ljubaviVole dobru organizaciju i samim tim i planove, ali se isto tako brinu i za svoje najvoljenije osobe!

Vodolija

Ako ste usamljeni, imate velike šanse da u septembru pronađete sreću i započnete ozbiljnu i čvrstu vezu. U septembru će Vodolije imati toliko puno energije – biće „energični“ kao što već dugo nisu bili. Ništa neće moći da te izbaci iz takta – sve je pod savršenom kontrolom.

Ribe

Premda ovaj znak mora da razjasni neka pitanja i nejasnoće koji su se pojavili u nekoliko proteklih nedelja – a razvući će se i u septembru – ne morate da se plašite. Jupiter, planeta koji vam donosi sreću, biće uskoro na vašoj strani. U devetom mesecu Ribe će – naročito na poslovnom planu – imati jako puno sreće!

Izvor: miss7.24sata.hr

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.