Horoskop nepredvidivosti i ljubavnih nemira: šta vašem astrološkom znaku donosi vladavina Jarca od 22. decembra 2016. do 20. januara 2017. godine

Emotivni zanos za Bikove, za Škorpije atraktivno poznanstvo!

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

Posao

Ulazak Sunca u znak Jarca, kao i retrogradno kretanje Merkura, naglasiće vaše polje karijere i nateraće vas da se konačno pozabavite poslovima koje ste do sada iz nekog razloga odlagali. Osim dve navedene planete, i Mars, vladar Ovna, promenio je znak, pa se prelaskom u Ribe našao u aspektu sekstila sa pomenutim planetama. Ovakav spoj planeta iz desetog i dvanaestog polja nija najpovoljniji, stoga je neophodan oprez sa svim odlukama koje su na dnevnom redu narednih nekoliko nedelja. Retrogradan hod Merkura ukazuje na kolebanja i na neodlučnost zbog oprečnih informacija i neusaglašenih stavova. Iskoristite sve šanse za poboljšanje vašeg poslovnog ili društvenog statusa.

Ljubav

Spremni ste za nova ljubavna uzbuđenja i jedva čekate da se nešto dogodi na emotivnom planu. Na vama je da pokrenete inicijativu i da se nametnete u društvu kako biste privukli novog partera ili osobu koja vam se dopada. Slobodni pripadnici znaka imaju ispred sebe dinamičan period, predstoje im brojni susreti ili neobične avanture u kojima dolazi do interesantnih veza. Važno je da ste dovoljno aktivni i da odgovarate na zanimljive pozive koji stižu sa različitih strana. Ako imate stalnog partnera, pazite kako se ponašate, kako ne biste došli u situaciju da neki vaši gestovi budu pogrešno protumačeni. Postoji opasnost da neka neočekivana dešavanja ugroze vašu vezu.

Numerološka prognoza za 2017. godinu: šta vam donosi vaš bioritamski broj...

Zdravlje

Trebalo bi da više vodite računa o zdravlju. Zbog oslabljenog imuniteta moguće su upale, infekcije, prehlade. Budite izuzetno oprezni u saobraćaju jer je to najosetljivije područje gde može doći i do povreda. Čuvajte se virusnih infekcija koje bi mogle da naškode vašem srcu. Pazite kuda i kako hodate.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

Posao

Venera, vaš vladar, boraviće u znaku Vodolije, u vašem polju karijere sve do 3. januara, kada prelazi u znak Riba. Imajući u vidu da je to period Merkurove retrogradnosti, sve poslovne aktivnosti gube na brzini. Budite strpljivi i ne očekujte da se sve odvija onako kako biste vi želeli. Smetaju vam različiti vidovi taktiziranja, kada vas okolina usporava u poslu ili kada neko od saradnika nije spreman da nagradi vaš trud i zalaganje, a sve to je simbolika navedenog tranzita.

Tokom januara, u vreme retrogradnosti Merkura i Venerine promene znaka, odmah nakon praznika, očekuju vas različita dešavanja za koja morate imati spreman odgovor. Od 9. januara, Merkurovim okretom u direktan hod, situacija se vraća u normalu.

Ljubav

Već početkom januara, kada Venera uđe u znak Riba, u vašem ljubavnom životu počeće da se dešavaju promene nabolje. Vi tražite sigurnost, a potajno se nadate avanturi. Na kraju, ipak birate dobro isplanirane i unapred izrežirane situacije. Međutim, u emotivnom zanosu, ipak ćete se prepustiti emocijama i isključiti glas razuma, što je zapravo jedino moguće kad se Venera nađe u istom znaku sa Marsom, koji dodatno budi strasti. Stalo vam je da unapredite svoj ljubavni ili intimni život. Ukoliko postoji dobra prilika, nju ne treba propustiti, prihvatite novu ljubavnu romansu i emotivni izazov. Ako ste mladi ili slobodni, ovaj period ukazuje na brojna dešavanja i nove susrete. Pazite kako se ponašate, poštujte tuđe emotivne potrebe ili osećanja.

Zdravlje

Na zdravlje mislite na vreme i ne čekajte da se razbolite. Pozicija Venere podržane dobrim aspektima superiornih planeta vam daje dozu vitalnosti i čuva vas. U dobroj ste kondiciji, ali kako imate tendenciju da se iscrpljujete, doći će do pada imuniteta. Kontrolišite šećer i masnoće u krvi, ali i krvni pritisak.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

Posao

Nemojte dozvoliti da vas posao okupira više nego što je potrebno, jer će vladar znaka Merkur biti retrogradan tokom većeg dela perioda, što znači da u najvećem broju situacija nećete imati adekvatna rešenja za tekuće probleme. Naučite da podvučete jasnu crtu i da se pravilno zaštitite od različitih komentara ili neprijatnosti, koje potencijalno narušavaju vaš poslovni i društveni status. Ne dozvolite da zahvaljujući spletkama neko zuzme vašu poziciju. Pošto vam je Mars u desetom polju, budite spremni i za otvorene rasprave, ali i za pomirenja od 3. januara, kada i Venera ulazi u polje karijere. Ne ulazite u sukobe ako nemate sigurnu odstupnicu. Neki saradnici će vas iznenaditi podrškom, a neki okretanjem leđa. Sve se polako dovodi u red povratkom Merkura u direktno kretanje, nakon 10. januara.

Ljubav

Od 3. januara, Venera ulaskom u Ribe remeti vaše planove i preispituje trenutni status, odnosno kvalitet trenutne veze. Ovaj aspekt ukazuje i na izazove na radnom mestu, posebno ako neka nova osoba bude po meri vaših ideja kako treba da izgleda vaš idealni partner. Naglašena je mogućnost da svojim nesmotrenim ponašanjem ugrozite postojeći odnos. Moguće je, takođe, da se nakon kratkog vremena razočarate u "novu priliku" koju ste sami isfantazirali. Ako ste mladi ili slobodni, prihvatite nečije udvaranje i društvo. U nastupajućem periodu ne očekujte previše, pustite da stvari teku svojim tokom. Vodite računa da poruke ili mejlovi ne stignu na pogrešnu adresu.

Zdravlje

Budite oprezni u saobraćaju, moguć je gubitak kontrole zbog šljunka na putu. Čuvajte se povreda, napada i tuča zbog reakcija u afektu. Moguća nervna iscrpljenost, upala žučne kese, išijas.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.