Horoskop - najveće ljubavne želje ostvaruju se do 3. aprila: ovih 6 stvari morate da uradite dok je Venera u Biku

Horoskop - evo kako da ostvarite romantične želje do 3. aprila 2020. godine...

Venera, čarobna plenata ljubavi i bogatstva, ulazi u znak Bika koji predstavlja njeno utočište i pokretačku energiju na dobra dela, piše Lovesensa.

Do 3. aprila 2020. godine imaćemo priliku da unapredimo ljubavni život i polje finansija. Venera u Biku podrazumeva buđenje čula, odlazak u carstvo hedonizma i besprekornih zadovoljstava. Ona nas podseća koliko je život lep i kako možemo uživati u svakom trenutku, bez obzira na vreme i mesto.

Ovo je period kada se rađaju nove ljubavi. Zavodljiva energija Venere pokreće romantične i strastvene igre. Prija nam nečiji dodir, zagrljaj, lepa reč - uživamo da volimo i budemo voljeni.

Horoskop - retrogradni Merkur je ušao u znak Vodolije: samo vas jedna stvar može zaštiti od njegovog mračnog uticaja (do 16. marta 2020.)Horoskop - retrogradni Merkur je ušao u znak Vodolije: samo vas jedna stvar može zaštiti od njegovog mračnog uticaja (do 16. marta 2020.)Ovo je razlog zašto vam neke stvari neće ići od ruke - evo kakve planove ugrožava retrogradni Merkur u Vodoliji...

Sva negativna ljubavna iskustva nestaju - Venera u Biku je nova energija u prirodi, pokretač iskrene ljubavi. To je dugo željena romanse bez manipulacije, igrica i prevara.

Oni koji su u vezi ponovo sa partnerom uspostavljaju osećaj poverenja, sigurnosti i bliskosti. Pokažite partneru da ste uvek tu za njega i zajedno pomerajte granice i otkrivajte nove i uzbudljive horizonte ljubavi.

Slobodna srca sada imaju veću nego ikada šansu da dožive novu vatrenu ljubav. Moguće je da će vas osvojiti neko ko je prizeman, smiren i deli jednake stavove sa vama. Romantična iznenađenja bude dodatne strasti.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.