Horoskop najavljuje promenu sudbine: evo šta treba da započnete dok je Sunce u sekstilu sa Plutonom (9. mart 2017. godine)

Moćan aspekt planeta 9. marta možete iskoristiti da napravite velike promene u svom životu!

Nekoliko astroloških aspekata treba dobro iskoristiti ovog proleća, a baš danas je jedan od njih, piše Lovesensa.

Na dan 9. marta Sunce je u sekstilu sa Plutonom i ove dve planete odražavaju našu ličnu moć ali i sposobnost da se transformišemo i obnovimo. Šta sve možete i treba da započnete baš danas?

NUMEROLOGIJA OTKRIVA: Evo koji lični bioritamski broj će biti najsrećniji u martu 2017. godine...

Za početak, razmislite o svom radu na sebi - ovo je dan kada možete da jasnije vidite šta u tome funkcioniše a šta ne, kao i da dođete do istinskih uvida o tome šta je najbolji pravac za dalji rad.

Dobar indikator je provera u kojim sferama života imate najčešće problema. To mogu biti finansijske teškoće, konflikti s partnerom ili frustracije na poslu. Razmislite koje promene biste mogli da uvedete kako biste mogli da sebi obezbedite unutrašnji mir u datim situacijama. Dodatno, upotrebite alate koji su vam pristupačni - tarot, ji đing ili anđeoske karte - da lakše pronađete pravac promene.

HOROSKOP ZA MART 2017: Ovaj znak će imati najviše sreće u ljubavi uprkos retrogradnoj Veneri...

Drugo područje u kojima je odlično delovati kada je Sunce u sekstilu s Plutonom je raščišćavanje situacija koje su postale teške, naročito odnosa s ljudima. Takvi potezi mogli da vode ka pomirenju ili ka konačnom opraštanju i rastanku od osobe s kojom ste prošli kroz teško razdoblje.

Horoskop za proleće 2017. godine: Ovaj znak Zodijaka će uživati u tajnoj ljubavi...

Konačno, svakako obavite i energetsko čišćenje doma, izbacite stare, stagnantne energije i zamenite im novim i produktivnim.

Lečenje životnog i radnog prostora od negativnih energetskih vibracija može se obaviti pomoću soli, vatre, zvuka, vazduha i mirisa, kao i pomoću vode. Kako da to učinite, pročitajte OVDE.

Izvor: Lovesensa

K. I.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.