Horoskop najavljuje ljubavne darove do 18. marta 2017: kakva vas romansa čeka na početku proleća

Ako ste u podznaku Jarac, dopustite da se u vama probude uspavane emocije...

Zakoračili smo u ovu godinu sa željom da se osetimo živima. Potrebna nam je vatra, potrebno nam je da gorimo, pretvorimo se u plamen, buktinju, spoznamo žar, otresemo pepeo i nastavimo dalje. Želimo da stvaramo uspomene.

Pričamo ovih dana o planovima, željama i ciljevima. Ćutimo neke "lude" planove, ne izgovaramo ih glasno, ali verujemo u njih, jer jesu ostvarivi. Sve je ostvarivo. Opekli smo se, ali ne bežimo od plamena. Spoznali smo njegovu moć i želimo još. Naučili smo da dela govore. Naučili su nas da reči nemaju težinu.

Šta nam donosi vladavina Riba: HOROSKOP za emotivne duše i sledbenike sreće (od 20. februara do 20. marta 2017. godine)

Shvatili smo da put do cilja vredi više od konačnog odredišta. I usudili smo se da krenemo. Period pred nama budiće u nama uspavane snove, stare ljubavi, gušene emocije i skrivenu snagu.

Tranzitno Sunce je u Ribama. Bude se umetnici, ljubavnici, spontani duhovi i intuitivne duše. Ne plašite se nepoznatog, novih prilika i nepoznatih, dosad neotkrivenih, emocija. Posebno u periodu od 13. do 18. marta, kada će tranzitni Saturn u Strelcu obrazovati aspekt kvadrata sa tranzitnim Suncem u Ribama.

Tranzitni Merkur menja znak 26. februara i ulazi u Ribe. Mislili ste da se ljubav više ne ume pokazati, iskazati, osetiti i doživeti? Sačekajte, otvorite se i spoznajte njenu snagu. Samo bez bežanja. Poriv ka bežanju je izvestan, jer nam je pomalo teško da poverujemo da postoji ono što toliko želimo i verujemo da je beg spas.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.