Horoskop na vetrometini energija: šta vašem astrološkom znaku donosi vladavina VODOLIJE od 21. januara do 19. februara 2017. godine

Najlepše iznenađenje period Vodolije donosi Lavu! Evo šta vama zvezde najavljuju...

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

Posao

Ulazak Merkura u znak Jarca uneo je novu pozitivnu energiju u dešavanja na poslovnom planu. Sada je fokus na realizaciji ranijih dogovora, a ako ste nezaposleni, od 28. januara očekujte nove prilike za zaposlenje. Istog dana počinje nov lunarni ciklus koji pada u vaše jedanaesto polje, pa iskoristite povoljne zvezdane aspekte za sklapanje novih poslovnih dogovora i aranžmana. Tokom ovog perioda, vaša kreativnost i preduzimljivost doći će do punog izražaja i imaćete utisak da vam sve ide od ruke. Da biste ostvarili željene rezultate, veoma je važno da se maksimalno fokusirate na ono što radite i da ne zanemarujete detalje. Ukoliko dođe do bilo kakvog zastoja ili odugovlačenja dogovora, budite strpljivi. Iskoristite šansu da se dokažete i da pokažete koliko zaista vredite. Izbegavajte sukobe.

Ljubav

Naglašen je sukob između obaveza i emotivnog života, posebno od momenta kada Mars prelazi u znak Ovna, a Venera ostaje u Ribama. Tek od 4. februara, kada se Venera pridruži Marsu, ponovo se uspostavlja skladan odnos. Sve između će biti praćeno jakim tenzijama, nerazumevanjem i odnosom na ivici prekida. Tenzije mogu nekada da deluju i konstruktivno, ali pazite da se ne istrošite previše u ovom periodu. Oni koji su u braku ojačaće vezu kroz zajednički posao i tako stabilizovati nesporazume iz prethodnog perioda. Podsećanje na stara dobra vremena povećaće šansu za zbližavanje i bliskiji kontakt što će prijati i jednom i drugom. Ako nemate priliku za zajednički angažman, onda je stvorite. Ukoliko želite da sačuvate sadašnji status, izbegavajte flertove i paralelne veze, posebno oko 4. februara. Vaša najveća "avantura" u ovom periodu biće borba za očuvanje stabilnog braka.

Zdravlje

Preterano zalaganje na poslu loše utiče na vaše zdravlje, pa bi bilo dobro da se malo zaustavite i odmorite. Mogući problemi sa povredama kao i glavobolje. Kontrolišite jetru i krvnu sliku. Izbegavajte stresne situacije.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

Posao

Ulazak Sunca u Vodoliju, u vaše polje posla, podstiče vas da preispitate svoj odnos prema poslu i utvrdite šta biste mogli da promenite. Ukoliko to ne učinite, nove okolnosti u poslovnom okruženju nateraće vas da se više angažujete i menjate ono što vam ne odgovara. Trenutno vam Venera nije od velike pomoći za posao, jer, iako egzaltirana, sve do 4. februara pravi više nereda nego inače. Potom, ulaskom u znak Ovna, ukazuje na naglu promenu. Kriza sa finansijama se nastavlja kao i borba da se do novca dođe. Oni koji vam duguju neće biti spremni da vam blagovremeno vrate dugove, a ni spoljne okolnosti vam neće ići naruku. Moguće je da i vi, ukoliko nekome dugujete novac, ne budete u mogućnosti da ispunite obaveze. Nije vreme za zabijanje glave u pesak i ignorisanje realnosti, već za jasne odluke šta i kako dalje. Period nestabilnosti potrajaće do 8. februara. Očekujte bitne događaje i dogovore vezane za karijeru.

Ljubav

Ako ste bili u svađi sa partnerom, od momenta ulaska Marsa, vladara vašeg polja partnerstva, moguće je pomirenje, a ukoliko ste bez partnera, bićete u prilici da se zaljubite. U ovom periodu ćete zaista uživati u svim blagodetima koje ljubav nosi. Ovo je vreme kada ste spremni da zbog ljubavi učinite sve što možete. Naravno, setite se da sve što je lepo ne traje dugo, a posebno nek vam to bude na umu od 4. februara kada Venera pridruži Marsu u Ovnu. Imajte na umu da ćete morati da platite ceh ako budete preterivali. Ako ste ženskog pola, obratite pažnju na to sa kim u vezu ulazite jer ono što sada vidite samo je projekcija vaših snova i ideala. Mlade osobe mogle bi da se suoče sa neplaniranom trudnoćom i kajanjem zbog nekih postupaka. One malo starije mučiće griža savesti. Mogu se boriti sa sramotom ili gubitkom časti, naročito ako su u braku. Pazite šta radite da se posle ne biste kajali.

Zdravlje

Tenzija i napetost vaši su pritajeni neprijatelji. Obratite pažnju na svoje telo, koliko ste opušteni, kako sedite, gde spavate i koliko spavate. Proverite da li ima tehničkog zračenja na mestu gde spavate.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

Posao

Imate utisak da vaši nadređeni imaju prevelika očekivanja od vas i da nisu zadovoljni vašim rezultatima. Situacija se, međutim, bitno menja nakon ulaska vašeg vladara Merkura u znak Jarca i donosi mogućnosti za pozitivne promene. Bićete spremni i za promenu radnog mesta, a ponuda u vezi sa tim stiže preko prijatelja. Finansijska situacija je i dalje nestabilna a troškovi iznenadni i neočekivani, što u vaš život unosi dosta nemira i nervoze. Srećom, tranzit Merkura vam donosi i priliku za neočekivanu zaradu kroz honorarne poslove. Ne budite lenji da ih prihvatite, iako biste radije prespavali zimu. Ne budite izbirljivi. Ako nešto ne razumete, bićete primorani da usput učite ali korist će biti dvostruka. Dobićete neophodna sredstva i steći iskustvo koje možda nikada ne biste imali da ovo što vam se nudi niste prihvatili. Mnogi će se zaposliti preko veze uz podršku osoba na položaju. Bolje će prolaziti oni sa višim obrazovanjem, ali nema prepreka ni za ostale ako su aktivni.

Ljubav

Ako ste u braku, izbegavajte sukobe u ovom periodu jer vam Mars pravi opoziciju sa vladarem polja partnerstva Jupiterom. Partner će biti svadljiv, hirovit i nepromišljen, želeće više nego što može, a za neuspehe će kriviti vas. Ukoliko imate paralelnu vezu, čuvajte se, jer će biti dovoljno šansi da se sve otkrije, a kako su sukobi na pomolu, nećete se olako izvući. Oni koji su slobodni imaće priliku da se vrate na situacije u kojima su nekada već bili ili da obnove neku staru vezu. Mladi će imati dovoljno šansi da uživaju u provodu i zabavi.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.