Horoskop - na nebu vlada bura, budite oprezni: uradite ovih 8 stvari i smanjite negativan uticaj planeta

Horoskop - 3 planete su u znaku Riba, a Saturn i Pluton kreću retrogradno! Horoskop otkriva kakva nas bura izazova očekuje u narednom periodu...

Iako su Sunce i mlad Mesec u Ovnu doneli talas nove energije, još uvek se pitamo kada će proći ova letargija? Krivac za ovakvo stanje su 3 planete u znaku Riba, Merkur, te Venera i Neptun (koji se 10. aprila sreću u egzaktnoj konjunkciji). Pored njih, tu je i zloglasni stelijum u Jarcu: Saturn, Pluton i Ketu. 

Saturn i Pluton imaju zanimljivu reputaciju, jer ih se karakteriše kao mračne, duboke i intenzivne planete. Saturn hladi, usporava, postavlja granice, a Pluton transformiše, regeneriše i diže iz pepela.

Horoskop - očekuju nas magične šanse za ispunjenje želja: saznajte kako da iskoristite moćnu energiju retrogradnog Jupitera (do 11. avgusta 2019.)Horoskop - očekuju nas magične šanse za ispunjenje želja: saznajte kako da iskoristite moćnu energiju retrogradnog Jupitera (do 11. avgusta 2019.)Zapišite svoje želje, dobro zapamtite svaki san jer retrogradni Jupiter ima neverovatnu moć! Horoskop otkriva kako možemo…

Složićete se, nijedan od ovih procesa nije lak. Saturn i Pluton se sreću na svakih 34 do 38 godina, ali su se u Jarcu poslednji put sreli pre nekoliko vekova. Njihov egzaktan susret se dešava u januaru 2020, ali će tokom aprila biti na najmanjem rastojanju (od svega 3*), pre nego što oba krenu retrogradno krajem meseca.

Ovo je zatišje pred buru. Kada tome dodamo i Južni čvor, jasno je da trenutno živimo u vremenu kolektivnog čišćenja karme i dubokih, sistemskih procesa koji deluju na globalnom nivou. Svet koji trenutno poznajemo, više nikada neće biti isti. Ali, kako se u ovu priču uklapa stelijum u Ribama? Zadatak Neptuna je da nam olakša tranzit u nove dimenzije našeg postojanja. On u Ribama boravi već nekoliko godina, a efekti su mu posebno naglašeni kad mu se priključe i druge planete, kao Merkur (do 17. aprila) i Venera (do 20. aprila).

Horoskop - šta će se dogoditi kada Venera i Merkur uđu u Ovna: očekuje nas period dramatičnih promena, iluzija i prepreka

Horoskop - šta će se dogoditi kada Venera i Merkur uđu u Ovna: očekuje nas period dramatičnih promena, iluzija i preprekaHoroskop - šta će se dogoditi kada Venera i Merkur uđu u Ovna: očekuje nas period dramatičnih promena, iluzija i preprekaHoroskop otkriva kakva nam ioznenađenja donosi kretanje planeta do kraja aprila - snaga se krije u vama!

Zbog njih teško razmišljamo, zbunjeni smo, tonemo u iluzije i svet mašte, te se vodimo isključivo intuicijom. Da bi lakše prebrodili ovaj period, napisao sam nekoliko praktičnih saveta, koje možete primeniti kako biste živeli u skladu sa trenutnim aspektima.

  • Meditirajte
  • Zapalite sveću ili mirišljavi štapić -energetski pročistite svoj životni prostor
  • Presložirte ormane, raščistite nered – red u prostoru oslikava red u mislima
  • Zadovoljite čula - komadić crne čokolade je odličan način da zadovoljite čula, uzemljite energiju i pročistite 6. čakru – treće oko
  • Pomozite nekome - volontirajte ili donirajte odeću
  • Manifestujte ljubav - verovatno ne govorite dovoljno ljudima oko sebe da ih volite
  • Izgovorite molitvu
  • Zamilsite želju

Vreme je za globalno energetsko resetovanje!

Asterolog: Miloš Tomić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.