Horoskop - na nebu planete stvaraju Veliki kvadrat: ovo je najlošiji aspekt, a evo šta nas očekuje

Venera iz Device u dobrim aspektima je glas razuma i jedina je na koju se možemo u ovom periodu osloniti.

Od subote, 10. oktobra, na snazi je najgori aspekt u astrologiji tzv. Veliki Kvadrat kojeg čine planete na vrhovima kvadrata na četiri mesta u kardinalnim znakovima.

Ovo znači potpunu zakočenost, prepreke, nesporazume, loše događaje, svađe, netrpeljivost, mržnju, zavist, ogovaranje, frustracije, nasilje, raskide, nezgode. Zato danas više nego ikad, budite svesni svojih postupaka, misli, emocija, nemojte forsirati, ako nešto krene onako kako niste zamislili.

Ova 3 znaka očekuju najveće teškoće do 3. novembra: retrogradni Merkur donosi nove olujeOva 3 znaka očekuju najveće teškoće do 3. novembra: retrogradni Merkur donosi nove olujeRetrogradni Merkur će najviše uticati na ova 3 znaka - spremite se za novu oluju!

Takođe je preporuka da sada ništa ne započinjete, iako postoji veliki nagon za delovanjem pošto su u igri kardinalni znakovi. Ali sva je sreća da deo velikog kvadrata čini Mesec, koji je brz i koji neće dugo činiti ovu konfiguraciju, tako da je već sutra postupno rasterećenje.

Međutim, iako će Mesec otići, preostale planete bit ću u T-kvadratu, sve do peroda vladavine Škorpije, 23. oktobra. T-kvadrat je, takođe, težak astrološki aspekt i nosi sve ovo što sam gore napisala, ali ipak u manjem obimu.

Budite pametni i ako neko nasrne na vas i hoće se svađati ili vam nešto učiniti, nemojte uzvratiti istom merom, jer eskalacija može biti neviđenih razmera. Samo se povucite i izbegavajte konflikte i rizične situacije što je više moguće.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.