Horoskop - moćna energija Neptuna do 15. juna: evo šta sve možemo da očekujemo

Sedmica pred nama može biti puna iluzija - evo šta nam donosi magija Neptuna!

Sedmica pred nama može biti puna iluzija

Sedmica pred nama može biti puna iluzija

Pred nama ne nekoliko dana kada će biti snažan uticaj Neptuna, i to pre svega zbog aspekata koje gradi sa Suncem i Marsom. Bićemo mnogo podložniji intrigama i obmanama zbog čega moramo širom da otvorimo oči.

Sve o snažnom uticaju Neptuna od 11. do 15. juna i šta sve možemo da očekujemo otkriva nam profesionalni astrolog i naš dragi saradnik Nataša Panić. Nastavite sa čitanjem!

Idu čudni dani. Na nebu će dve planete koje vole fokus i jasnoću u delovanju i mislima Mars i Sunce, biti pod neptunovskom mrežom intriga, nedefinisanosti i tajni, jer Neptun vladar svih mora i vodenog carstva, zna najviše od svih drugih Bogova da zaplete misli, zamuti um, da nas ošamuti, uspava, uljuljka, stavi ružičaste naočare samoobmane, lažnih verovanja i nade koja nas uvlači u tamnu vodu opasnim virovima ka dnu okeana, gde sunčeva svetlost ne može da dopre i da nas šamara talasima emocija u kojima se gušimo, davimo, tugujemo. Neptun je zadužen za zaljubljivanje. Uglavnom nesrećno.

Retrogradni Merkur ima lošu energiju, ali donosi 1 veliku i dobru stvar: evo šta treba da uradite do 11. julaRetrogradni Merkur ima lošu energiju, ali donosi 1 veliku i dobru stvar: evo šta treba da uradite do 11. julaEvo koju dobru vest nam retrogradni Merkur donosi od 18. juna do 11. jula 2020. godine!

Zadužen je za sve tajne, one radnje koje zovemo iza kulisa, za laži, prevare, izdaje, zavere. Neptun je planeta koja vlada znakom Riba. Vladar vodenog elementa i plavetnih dubina zna samo za snove, vizije, impresije, intuitivno donošenje odluka, podsvesni deo našeg bića i ako je dobro postavljen daje izvrsne slikare, umetnike, ali i psihologe, sveštenike, sve gurue koji znaju duboko uroniti u čovekovu dušu i isceliti je. Kad je loše postavljen Neptun u natalnoj karti, zna da muči one koji ga imaju tako što mu pruža bežanje iz stvarnosti kroz – alkohol, drogu, kocku...Veliki umetnici, vizionari i psihijatri, duhovne vođe, imali su ga izraženog u natalnim kartama. Ali isto tako mađioničari, iluzionisti, lopovi i svi koji se bave ilegalnim poslovima i oni iza zakona, moraju ga imati izraženog u natalnoj karti.

Mnoge duhovne knjige kažu da je život iluzija. Poslednja kuća našeg zodijačkog kruga je pod vladavinom ove planete. U njoj su sakrivene sve tajne našeg života, onoga života koji je bio prethodni, u ovoj kući je smeštena naša vera, verovanje, naši snovi, naše podsvesne težnje, naš spiritualne deo. Iz te kuće, kao iz vode koja stvara život, nastaje i naš život. Jer u ono što verujemo mi postajemo.

Neptun vlada našim stopalima. Interesantno je da ono što zovemo planetom koja je zadužena za iluziju, ona vlada delom tela sa kojima smo povezani sa Zemljom. Mi stojimo s obe noge na zemlji, a njima vlada Neptun! Ono u šta verujemo stvara našu realnost!

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.