Horoskop mladog Meseca u Lavu: kakve promene donosi vašem astrološkom znaku i koje želje ispunjava mlad Mesec

Mlad Mesec je prilika za promene. Evo kakve donosi vašem podznaku!

Mlad Mesec u vatrenom znaku Lavu će početi 2. avgusta 2016. godine u 22. 44 i biti u trigonu sa retrogradnim Saturnom u Lavu. Otpočinje novi ciklus promena, koje mogu da budu stabilne i trajne, bez obzira na to da li je reč o novoj ljubavi, o novom partnerstvu, ili nečem drugom, što će se videti iz vašeg natala.

Velika energija, pozitivna, ali i veliki planovi su ostvarljivi ako se založite i budete uporni. Lav je kraljevski znak, koji označava i autoritete, a u trigonu sa Saturnom u Strelcu, mogući je napredak i zauzimanje neke stabilne pozicije, ili početak nečega što donosi postojanost i što može da donese dobre rezultate u budućnosti. Retrogradni Saturn donosi mogućnost da nešto što smo ranije želeli ili pokušavali da promenimo, sada možemo da preduzmemo i ostvarimo.

Želje su snažne, energija moćna, a volja velika usmerena prema ostvarenju cilju, posebno ukoliko budete uporni i odgovorni.

14 izazova za 14 dana: lake promene na putu ka sreći...

Drugi dan mladog Meseca - 3. avgust, idealan je za nove početke. Upravo tog dana ulazi i Mars u Strelca, vatreni znak, gde je akcija brza, okrenuta ka kretanju, preduzimanju nečega u šta se može uložiti entuzijazam i vera. Tako će promene do kojih dođe pratiti i aktivnost koja omogućava da se dosegne neki cilj.

U noći od 22.44 pa u narednih nekoliko sati, sve do 3. avgusta u 4.55, biće povoljno vreme da radite vizualizaciju, da zamišljate promene koje želite da ostvarite, a zatim da u toku 3. avgusta i započnete sa novinama. Idealno vreme za taj početak je 3. avgusta od 22.00 kada je Mesec u trigonu sa Uranom u Ovnu.

Tada obratite pažnju i na iznenadne i brze šanse koje vam dolaze. Moguće je da to bude i neka nova ideja koja vam može promeniti život na bolje. One mogu da vam donesu poboljšanje, a praćene su oduševljenjem i ushićenjem. Drugo povoljno vreme je u kasnim noćnim satima, od 3.00 do 8.00 sati. Tada će Mesec biti u konjukciji sa Venerom u Lavu. Ovo donosi mogućnost životne radosti, osećanja sreće ili ljubavi koji će pratiti promene. Neke će oduševiti neki neočekivani susret, poznanstvo ili neko promenjeno ponašanje voljene osobe, koja će pokazati ljubav i pažnju. Topline i ljubavne strasti ima više. Vrele emocije i želje donosi Mesec u konjukciji sa Venerom u Lavu.

Mlad Mesec u Lavu doneće najveće promene osobama koje su rođene u periodu od 29. jula do 6. avgusta. Osobama rođenim u ovom periodu život se može promeniti na bolje, posebno ako su spremne da prihvate i neku novu odgovornost, ili budu istrajni u ostvarenju neke svoje želje. Od 13. avgusta prestaje retrogradni hod Saturna što dovodi do lakšeg ostvarenja.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.