HOROSKOP - Večeras nas očekuje Tamni mlad Mesec u Jarcu: Sjajna životna transformacija i uspeh

Horoskop - Tamni mlad Mesec u Jarcu donosi nam pozitivne promene!

Jarac je najviša tačka na nebu, najveće postignuće u životu, bilo materijalno bilo spiritualno koje je predstavljeno kroz simbol znaka Jarca – planinsku divokozu koja se penje na najviši vrh planine zaobilazeći sve prepreke koje joj se nađu na putu. Ovde ostvarenje ciljeva više nije neka apstraktna tačka u budućnosti kojoj osoba teži već, konkretno ostvarenje životnih postignuća. Jarac kao poslednji zemaljni znak omogućava uzemljenje ciljeva i ostvarenje svojih vrednosti i htenja unutar društva.

Pročitajte još:

KRATAK MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2021. GODINE: Ovna očekuje platonska ljubav, a Raka srećan period

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK JE ČESTO NESHVAĆEN, A IMA PREDIVNO SRCE: Osetljva duša koja donosi svetlost u život

HOROSKOP - Dolazi vreme u kojem se rađa duboka i zrela ljubav: Venera u Jarcu najlepše utiče na ove znakove Zodijaka

Dakle, Jarac je taj koji donosi krajnje postignuće, materijalizaciju svih naših želja. Za takvo ostvarenje potrebna je odgovornost, predanost, posvećenost, organizacija, radinost – sve karakteristike povezane uz znak Jarca. Zato se Jarac i njegov vladar Saturn povezuju sa starošću gde osoba ubire plodove vlastitog rada i postignuća. Svakako, idealno bi bilo da se ne radi samo o materijalnim postignućima, nego da se bogatstvo manifestuje i kroz bogatstvo duha.


Jarac je znak koji počinje u trenutku zimske kratkodnevnice, kada je tama najveća. Ali nakon tame rađa se Sunce, svetlost koja vodi istinskog tragača na njegovom spiritualnom putu.

Jarac predstavlja našu karijeru, poziciju, odgovornost, tradiciju, zakone, društvene norme i ograničenja koja se moraju usvojiti da bi neko bio prihvaćen u zajednici u kojoj živi. Kad ograničenja ne bi bilo, osoba bi se samo na Jupiterov način neobuzdano širila i ne bi niti mogla stati, ali zato je tu Jarac i postavljanje granica unutar kojih je poželjno delovati.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.