Horoskop - mlad Mesec u Biku donosi izazovnu energiju, ali i nešto prelepo: kako od 22. aprila Univerzum kreira našu budućnost

Horoskop - evo kakvu budućnost stvara mlad Mesec u Biku od 22. aprila!

Naša prilika da gradimo bolju budućnost je stigla! Pod energijom mladog Meseca u znaku Bika pozvani smo da razmišljamo o onome što želimo da stvorimo. Od nas se traži da postavimo cilj i preduzmemo male, metodičke korake da bismo ga ostvarili, piše Lovesensa.

Mlad Mesec u Biku, 22. aprila, podseća nas da je na horizontu novi početak. Ovaj sjajni početak još nije stigao, ali polako se približava, a ovaj mlad Mesec je naša odskočna deska na putu ka njemu.

Stvorite malo prostora, zadržite nameru za životom koji želite da vodite. Izađite na trenutak iz trenutne situacije i zapitajte se, šta mogu postati? Kako moje putovanje napreduje od ove tačke napred?

Horoskop - za 5 dana Sunce ulazi u znak Bika: očekuju nas otežane promene i mračna retrogradna faza (do 20. maja)Horoskop - za 5 dana Sunce ulazi u znak Bika: očekuju nas otežane promene i mračna retrogradna faza (do 20. maja)Horoskop za vladainu Bika - evo šta nam donosi Sunce u Biku u kombinaciji sa 5 retrofradnih planeta!

Čak i dok ovo čitate, možda napravite stanku i razmislite kuda biste želeli da ide smer vašeg života. Poželite želju, držite je blizu. Ne brinite koliko je ostvariva, samo je "postavite" za sebe i za Univerzum.

Nebo će biti tamno ispod mladog Meseca, ali ova tama služi samo da nas uvuče u sebe. Od nas se traži da maštamo o tome gde želimo da se uputimo, ali takođe se od nas traži da se suočimo i sa našim senkama.

Šta vaše senke žele od vas?

One mogu biti mračne i zastrašujuće, mogu izazvati podrhtavanje vašeg srca ili oluju leptirića u stomaku, ali stalno podsećajte da ste na sigurnom.

Suočavanje sa svojim senkama znači da priznajemo svoje najdublje strahove. Priznajemo šta stoji iza naše anksioznosti ili iza onog osećaja nesigurnosti koji s vremena na vreme ispliva.

Susret sa senkama ima važna cilj. Svoje senke treba da pretvorite u svetlu isecljujuću energiju koja će preporoditi vašu dušu.

Tokom ovog mladog Meseca identifikujte svoje strahove. Izložite ih, dozvolite sebi da ih čujete. Razmislite kako ih možete pretvoriti u svetlost, a onda ćete vremenom primetiti kako nestaju.

Postoje izazovne energije koje se sada raspiruju u svetu oko nas. Ne treba nam astrologija ili Mesec da nam to kažu. Ali ono što možemo da shvatimo i naučimo iz kosmosa jeste da smo na putu novog ciklusa.

Baš kao što Mesec prolazi kroz sopstvene faze, tako i mi svi, tako je i sa celim svetom.

Svi se suočavamo i krećemo kroz cikluse promene. To je neizbežno i jedino što je zaista predvidivo.

Uran, planeta promena je veoma aktivna u ovom mladom Mesecu. Uran voli da otpusta stvari kako bi nas probudio, ali njegovo prisustvo takođe može da deluje uznemirujuće i haotično.

Pored aktivnog Urana, imamo i aktivni Saturn. Ako se Uran potresa, stvari će biti iste i poštovaće se tradicije prošlosti.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.