Horoskop - mlad Mesec će se uskoro pojaviti u Orionu: budite pažljivi, na nebu će nastati prava revolucija (3. jun 2019.)

Horoskop - mlad Mesec se pojavljuje u Orionu! Očekuju nas ljubavne igre i lažna nadanja...

Tokom 3. juna 2019. godine, mlad Mesec će se pojaviti na 12. stepenu Blizanaca. U astrologiji će se prikazati Huberov aspekt, a Mesec će napraviti polu-sekstil sa Marsom.

Mladi Mesec će se pojaviti u Orionu, provokativnoj konstelaciji. Ljudi će živeti na granici. Orionova konstelacija je ispunjena faličnom moći. Suparnici su mu samo Bik i Ovan kada je reč o muževnosti.

On je ekspanzivan poput Jupitera. Međutim, Bik i Ovan uglavnom se bave biologijom i reprodukcijom, a Orion se bavi udvaranjem. Radi se o lovu i zadirkivanju. U ovom periodu biće puno flertovanja.

Horoskop - 3 mistične planete trenutno utiču na naš život: evo kako da iskoristimo njihovu energiju za ostvarenje snova (do 9. juna 2019.)Horoskop - 3 mistične planete trenutno utiču na naš život: evo kako da iskoristimo njihovu energiju za ostvarenje snova (do 9. juna 2019.)Horoskop otkriva da su Venera, Merkur i Jupiter trenutno na pravom mestu i da ispoljavaju svoj najbolji uticaj - evo kako da ga…

Osim toga, Blizanci su znatiželjne duše. Blizanci se usuđuju izaći iz svoje zone udobnosti kako bi svoj život učinili još uzbudljivijim.

Oni su takođe intelektualci i vole se povremeno upuštati u neke mentalne vežbe. Ali ne vjeruju u samo jednu istinu – za njih je istina stvarno subjektivna i promenjiva.

Mlad Mesec doneće sukob između brige o porodičnim poslovima i vaše lične strasti. Vaša strast će biti podstaknuta potrebom za uživanjem. Problem je što u životu ne možete dobiti sve što želite.

To može čak i završiti tako što ćete pokušavati biti previše kontrolorski raspoloženi u svojim porodičnim poslovima dok to maskirate u ljubav. Mlad Mesec donosi adrenalin koji vam je potreban kako u poslu tako i u porodičnim stvarima.

Mlad Mesec će imati mnogo energije koju će na njega izliti Tabita – fiksna zvezda. To je ratnik koji se ne stidi da pokaže trofeje koje skuplja. Orion će vas učiniti aktivnim da sledite svoj poziv, na bilo koji mogući način.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.