Horoskop minerala i proročanske rune za svaki mesec u 2016. godini

Minerale i kristale možete birati i koristiti i prema savetima astrologa za svaki mesec u 2016. godini!

JANUAR

U ovom periodu mnogo energije ćemo usmeravati na rad i disciplinu našeg bića. Ovakav stav nam može da donese dosta problema sa održanjem optimizma i dobrog raspoloženja. Ukoliko smo imali nesrećan period u ljubavi, ovaj mesec bi nam mogao doneti nov i srećan početak veze, kao i poboljšanje kvaliteta odnosa sa sadašnjim partnerom.

Seksualnost će nas odlično služiti. Mnogo energije ćemo trošiti na posao, ali ne očajavajte. Sav trud koji uložite, biće isplaćen na kraju, samo budite strpljivi.

Runa Thurisas nas upozorava da ne smemo da dopustimo da budemo žrtva nečije agresivnosti. Može se desiti da ćemo biti u stanju da opravdavamo sopstveno agresivno stanje, kroz logiku i napredak. Jako je bitno da shvatimo da to nije pravi način.

Oniks bi mogao da ponudi strpljenje i mudrost.

FEBRUAR

Imaćemo potrebu da se tokom ovog meseca krećemo u smeru intelektualnog i duhovnog razvoja. Moglo bi nas da omete to što će nam koncentracija da slabi, a javljaće se i povremena nervoza. Imaćemo potrebu za fizičkim radom, stoga poslušajmo sebe.

Ljudi sa naglašenom Škorpijom u natalnoj karti će biti jako šarmantni i uspevaće u onome što zamisle. Potreba da veštački održimo osmeh na licu bi nas mogao da iscrpi.

Reiki kamen zeolit: čarobni kristal koji uklanja toksine iz tela i zemlje...

Runa Ehwaz nas upozorava da bi ovaj mesec mogli mnogo zadovoljstva naći u učenju novih stvari. Budite oprezni sa svojim osećanjima! Možda prejako volite pojedine osobe, pa na taj način mislite o njima i ono što one zapravo nisu. Takvo ponašanje nam donosi razočarenje.

Plavi fluorit nam može pomoći sa održavanjem koncentracije.

MART

U toku ovog meseca se možemo posvetiti dubljoj strani nas, onoj koju krijemo od ostalih i koja je najpitomija. Moguće su tajne ljubavi, ali i nerealne procene situacija i osoba. Pored toga, možemo da dobijemo osećanja koja ne zaslužujemo ili možemo da ostanemo uskraćeni za ista.

Potrebu za komunikacijom sa drugim ljudima imaćemo više izraženu nego obično. Taj deo sebe treba da ispoštujemo. Koliko budemo radili, toliko ćemo ostvarivati sredstava.

Runa Hagalaz je povezana sa hladnoćom, što može da govori da će se osećanja nekoga u našoj okolini da zahladi prema nama. Svakako, ova runa nam govori da ukoliko rizikujemo, možemo da dobijemo željeni efekat. Stoga, možda bi neki gest ipak otopio srce nama drage osobe.

Mesečev kamen može da nam poboljša empatiju, tako da bolje razmemo kako se drugi oko nas osećaju.

APRIL

Ovaj mesec nam nudi intenzivne užitke i potrebu da činimo druge raspoloženima. Ovo će nam na momente oduzimati  energiju pa će je biti manje za nama bitne stvari i situacije. Uz to, imaćemo problem sa svojom muškom stranom, koja će biti ili nešto tiša ili preterano napadna.

Mogući su problemi u ljubavnim odnosima, gde će sve početi od prenaglašavanja muškog ega. Bitno je da znamo čemu težimo, pa samim time ne ići direktno ka okončanju nečega, a za što mislimo da nam nije potrebno.

Runa Wunjo nas usmerava na prijatelje plave kose ili neku osobu koja će nam biti privlačna. Opominje nas da je toplina doma ono što nam zaista treba, ali nas upozorava i da skoro možemo očekivati neko iznenađenje.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.