Horoskop - Mesečevi čvorovi i Saturn donose opaku karmu: saznajte sa čime ćemo se suočavati u narednim danima

Horoskop za magičan spoj Mesečevih čvorova i Saturna - budite spremni da se oslobodite neprijatnih osećanja...

Ovih će dana Saturn i južni Mesečev čvor kojem se, isto kao i Saturnu uglavnom pripisuju karmička značenja, boraviti na istom stepenu Jarca. Ako primetite da se ovih dana u vašem životu nešto raspada, zastanite malo i razmotrite šta vam ta situacija poručuje. Sva iskustva koja doživite narednih dana mogu biti jako poučna. Budite spremni napustiti ono što vas vuče na dno.

Veliki horoskop za vladavinu Bika: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 22. maja 2019. godine)Veliki horoskop za vladavinu Bika: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 22. maja 2019. godine)Astro prognoze za vladavinu zemljanog Bika - Vagu očekuje stresan period u ljubavi, Škorpiju neverovatne avanture i dobre promene!

Karma ili priča o sudbini za mene ima smisla ako je posmatramo kroz prizmu ličnog rasta i razvoja, kroz obrasce ponašanja koji su nam u prošlosti naneli mnogo štete i bola. Kada ih osvestimo i nađemo mir s njima, krećemo na put stvaranja boljeg života.

Karma nije ništa drugo nego lekcija, iskustvo koje pomaže da rastemo i odrastemo.

Karma nije nešto što nam je dato i što ne možemo zaobići, promeniti i ispraviti. Ona je mesto velikih životnih lekcija i učenja. Svaka osoba u svom horoskopu ima neka mesta i područja na kojima je ne snalazimo i na kojima češće doživljavamo padove i gubitke. Ali to ne znači da nam je to dato za ceo život.

Mi smo svesna bića i kad shvatimo da posedujemo tu moć osnaživanja svoje ranjivosti i slabosti, kad shvatimo da život ne upravlja nama, već da ga sami stvaramo, počinje vrlo duboka transformacija koja može dovesti do rasta i osnaživanja upravo onih slabosti na koje smo se tako često spoticali.

Ovih dana kada se Saturn i južni Mesečev čvor susreću na istom stepenu Jarca imamo priliku preuzeti odgovornost za sebe i svoj život.

Nemojte biti žrtva okolnosti, nemojte osećati krivicu ako povučete jasne granice prema drugima.

Umesto da ponavljamo iste obrasce ponašanja i upadamo u slične zamke, trudimo se da promenimo sebe na način da donesemo neke odluke kojima prekidamo karmički čvor koji smo sami sebi zapetljali.

Ako primetite da se ovih dana u vašem životu nešto raspada, zastanite malo i razmotrite šta vam ta situacija poručuje.

Opsedaju li vas opet isti strahovi i nesigurnosti, suočite se sa njima. Nemojte bežati od sebe i onoga sa čim je dobro da se suočite.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.