Horoskop - Mesec u natalnoj karti otkriva tamnu stranu ljubavi: evo koliko su ljubomorni Vaga, Vodolija i Blizanci

Proverite u kojem se znaku nalazi Mesec u vašoj natalnoj karti i saznaćete koliko ste ljubomorni.

Osobe sa Mesecom u Blizancima, Vagi i Vodoliji nisu posesivne i vrlo su retko ljubomorne. U ljubavi traže razumevanje, prijateljstvo i dobru komunikaciju. Važna im je pokretljivost i sloboda da upoznaju ljude, stiču znanje, prate svoje ideje i shvate svet pomoću razuma i logike.

Nisu zavisni u emotivnim vezama, ali to ne znači da im one nisu potrebne. U ljubavi su jednostavno oprezni jer se duboko u sebi boje da bi ih iracionalnost i haos osećanja mogli previše povrediti. Trebalo bi da nauče da prihvate i prepuse se svojim osećanjima bez straha, čak i ljubomori, jer će tako postati mudriji i autentičniji.

Kako prepoznati opsesivnu ljubav i partnera: gde su granice strasti i kako preboleti gubitak ljubaviKako prepoznati opsesivnu ljubav i partnera: gde su granice strasti i kako preboleti gubitak ljubaviOpsesivnu ljubav prate manjak samokontrole, jako uzbuđenje, strah od gubitka, drama zbog svake reči ili gesta.

Pametan i znatiželjan Mesecu u je pottreban partner koji će znati da zadrži njegovu pažnju znanjem, novim i zabavnim temama. Ne zahteva puno pažnje, poput vodenih ili vatrenih znakova, jer voli svoju slobodu. Zabavlja ga flert, ali u tome je sasvim bezazlen, a vaša mu je ljubomora dosadna gnjavaža. Postaće ljubomoran samo ako se vi bolje zabavljate sa nekim drugim, a ne s njim.

Za Mesec u Vagi sigurnost donosi osećaj da je prihvaćen i cenjen. Da bi to dobio, potrebni su mu drugi ljudi, a posebno mu je važna ljubavna veza. Uz partnera se oseća potpuno. Ta zavisnost o partneru ga čini ranjivim pa je najskloniji ljubomori od svih vazdušnih znakova. Probudiće je nedostatak poštovanja. Sakrivaće svoja prava osećanja i kažnjavati partnera emotivnom hladnoćom.

Uzbudljive promene u ljubavnom životu ili iznenađenje u finansijama: saznajte kako će tranzit Urana do 2026. godine uticati na vaš znakUzbudljive promene u ljubavnom životu ili iznenađenje u finansijama: saznajte kako će tranzit Urana do 2026. godine uticati na vaš znakProverite gde se u vašoj natalnoj karti nalazi Uran - ovde to možete besplatno - i saznajte kako će tačno na vas uticati ulazak…

Mesec u Vodoliji zabavan je i šarmantan, originalan u ljubavi. Često će zadržati distancu, čak i u intimnoj vezi, jer je prijateljski odnos njegov štit od pretećih emocija. Poštuje partnera i tolerantan je, a zauzvrat očekuje poverenje i slobodu. Ljubomoru će mu izazvati iznevereno poverenje, a sa tim će se osećanjem mučiti i beskonačno ga analizirati.

Izvor: Sensa

Senka Ljubić

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.