Horoskop - Mesec raste i donosi najlepša čuda: evo koja 3 znaka u narednim danima očekuje ispunjenje želja

Evo koja 3 znaka u narednim danima očekuje najlepše ispunjenje želja!

Očekuju nas lepši dani u septembru koji će doneti sve ono o čemu smo maštali tokom prethodnih meseci, piše Lovesensa. Mnogima će se ostvariti želje, a čitava jesen biće puna obilja i radosti.

Period do 12. septembra donosi uizbuđenje i svaki dan će biti poseban i potpuno različit od drugih. U ovom periodu snaga Meseca raste, odnosno Mesec se puni sve dok 14. septembra ne zasija u "punom" sjaju. Ipak, važno je znati da jačanje meseca mnogima donosi nedostatak samopouzdanja. Pojaviće se strahovi i nesigurnosz, ali to ima pozitivnu konotaciju - OJAČAĆETE!

Horoskop - septembar će biti turbulentan mesec za ova 3 znaka: očekuju ih vrtoglave promene i novi životHoroskop - septembar će biti turbulentan mesec za ova 3 znaka: očekuju ih vrtoglave promene i novi životMesečni horoskop za septembar - ova tri horoskopska znaka očekuju najveće životne promene!

Početkom septembra razmišljaćete o ulaganju novca, želećete da započnete novi posao i poboljšate odnose sa onima sa kojima ste u svađi. Odbacujete sve ono što vas muči i sputava i hrabro se prepuštate novim počecima.

U periodu između 9. i 12. septembra treba se zagledate u dušu i razmilisti o svojim osećanjima. Mnogi će u ovom periodu upoznati svoju idealnu ljubav, ali važno je pročistiti emocije i shvatiti šta zaista želite.

Septembar i jačanje Meseca predstavlja važan period, odnosno period u kojem jasno možemo da kažemo svoje želje i tražimo njihovo ispunjenje.

Evo koja 3 znaka u narednim danima očekuje najlepše ispunjenje želja:

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.