Horoskop za otvaranje vrata istine: evo kakva je simbolika Merkura u znaku Vodolije (do 18. februara 2018. godine)

Merkur u Vodoliji donosi potpuno drugačija osećanja, želje i ambicije, a evo koja je simbolika ovog tranzita koji vlada još do 18. februara!

Nakon što je u znaku Jarca utvrdio i sistematizovao svo znanje prikupljeno na svom putu započetom iz semene forme u znaku Riba, Merkur je ušao u znak Vodolije gde zaokružuje svoj put otkrivanja, sakupljanja i prenošenja znanja i informacija. Kako je sačuvao u materijalnoj formi sve ono što je svrha intelekta, Merkur u znaku Vodolije zaokružuje sopstvenu svrhu tako što odlazi korak ispred i prelazi granicu materijalnog i formalnog znanja, čime postaje slobodan da deluje nezavisno od onoga što je prethodno skupio i sistematizovao i da pronalazi nove puteve i načine koji će mu omogućiti da postane inovativan.

slikalink-ljubavni-horoskop-2018

Merkur je ovde u svetu ideja gde povezuje na neobičan način ono što već zna sa novim putevima za istraživanje nepoznatog. On je povezan sa svetom ideja iz koga dobija iznenadne i neočekivane bljeskove inspiracije, nalazi nove načine da ono što je spojio i sistematizovao kao znanje poveže i objedini na neki novi i funkcionalniji način, ubacujući uvek nešto novo i drugačije, čime obogaćuje sebe i postaje pronalazač, inovator, neko ko je zapravo sasvim u koraku sa sasvremenim trendovima. Većina sistema znanja potiče iz prošlosti i oslanja se na prošlost i tradiciju na ono što je već mnogo puta provereno i što pruža sigurnost, a to vremenom postaje sistem koji više ne moža da se razvija i polako odumire, postaje nefunkcionalan.

Horoskop za čudesnu energiju pomračenja Meseca: evo koji horoskopski znakovi treba posebno da budu na oprezu (od 31. januara 2018.)

Um prosečnog čoveka to neće primetiti jer je zaokupljen pitanjima sigurnosti. Merkuru u Vodoliji sigurnost nije potrebna. On je već ima i sada se upušta u novi svet, odlazi iza granice tradicionalnog uma i logike i počinje da shvata da postoji i neka druga logika koja izmiče opažanju prosečnog uma. On ovde shvata da postoji jedno nepregledno polje informacija koje nisu povezane logičkim redosledom, a koje i pored toga imaju neku svoju čudnu logiku. I to je ono što ovog Merkura fascinira. On ovde više nije ograničen, već može da bude potpuno razigran, sasvim u pokretu i da svoju radoznalost može da zadovolji bez opasnosti da ga to odvede u neželjenom smeru.

Vodolija je znak koji odražava funkciju talasa i tako Merkur ovde ulazi u polje gde svoje ideje povezuje sa idejama drugih ljudi i gde se talasna frekvencija njegove ideje poklapa sa frekvencijom nekog ko ima sličnu ideju, pa tako mnogo lakše dolazi do neverbalne razmene informacija i razrade jedne ideje na različite načine koje često dovode do sličnih krajnjih rezultata čak i ako se osobe koje rade na ostvarenju određene ideje nikada nisu videle niti upoznale jer su fizički prilično udaljene jedni od drugih.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.