Horoskop - Merkur ulazi u Škorpiju 3. oktobra: samo ovako se možete zaštiti od njegovog mračnog uticaja

Horoskop predviđa mračnu senku Merkura u Škorpiji - evo kako da se zaštitite od njegovog negativnog uticaja!

Merkur se polako kreće ka moćnom vodenom znaku - Škorpiji, a strast koju donosi potpuno će preokrenuti puteve sudbine, piše Lovesensa.

Kada Merkur uđe u zonu Škorpije, postavićemo sebi važna pitanja i bićemo na prekretnici velikih odluka.

Glavno pitanje jeste - U kojem pravcu želim da se moj život sada razvija?

U narednom periodu očekuje nas duboka i intimna unutrašnja komunikacija. Da bismo bili srećni, prvo moramo sami sebi postati najbolji prijatelji.

Horoskop - stiže mračni retrogradni Merkur u Škorpiji: saznajte kakve izazove donosi vašem znaku Zodijaka (do 20. novembra 2019.)Horoskop - stiže mračni retrogradni Merkur u Škorpiji: saznajte kakve izazove donosi vašem znaku Zodijaka (do 20. novembra 2019.)Horoskop za retrogradni Merkur u Škorpiji! Device treba da budu oprezne u komunikaciji, a Lava očekuje otkrivanje rizičnih…

Glavne teme koje morate sa sobom razmotriti u narednom periodu jesu one koje se odnose na finansije i odnose.

Škorpija voli tajne, ali kao vodeni znak često ne može da kontroliše svoja pojačana osećanja, ali ih vešto skriva. To znači da će se u narednom periodu nešto događati iza vela tajni. Istražite i saznajte šta je to tako vešto skrivenu, a tako moćno utiče na vaš život. Ovo se može odnositi i na ljubav i na posao.

Merkur u Škorpiji često uzrokuje nesigurnost, strahove i negativne emocije. Zato je važno da se u narednom periodu posvetite sebi i stanju svoje duše. Sada treba sve da ispliva na površinu, vreme je za ISTINU!

Horoskop - ova 3 znaka očekuje velika SREĆA u vladavini Vage (do 23. oktobra 2019.)Horoskop - ova 3 znaka očekuje velika SREĆA u vladavini Vage (do 23. oktobra 2019.)Horoskop - saznajte da li vaš znak prati srećna zvezda u periodu Vage...

Međutim, potraga za istinom će ovoga puta biti naporna, jer smo vrlo skeptični, kako prema sebi, tako i prema drugima. Ali važno je da odbacite negativne misli i negativna uverenja. Počnite da posmatrate život sa pozitivnije perspektive. Samo optimizam i spremnoost da rizikujete pomaže da se zaštitite od negativnog uticaja Merkura.

Odbacite sve što vas opterećuje. Zaboravite na ljude koji vam donose negativnost i u vama bude pesimizam i strahove. Budite jaki, svesni i pozitivni - budite jači od Merkurove mračne senke!

Izvor: Lovesensa

T.A.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.