HOROSKOP - Očekuju nas brojne prepreke, Merkur je u Vodoliji do 15. marta: Kada se sudbina okrene naopačke

Svemir vam šalje nešto potpuno drugačije! Evo kako će na nas uticati mračni Merkur do 15. marta 2021. godine...

Merkur u Vodoliji je sve do 15. marta i biće retrograan i u raznim aspektima. Uglavnom, u ovom periodu možete planirati, ali je pitanje koliko će sve to ići kako ste zamislili. Pitanje je i koliko će ovaj merkur biti raspoložen za ruganje našim planovima, jer ih izuzetno ne ljubi. Sve se stalno menja i to je to. Živiš, žongliraš, improvizuješ, eksperimentiraš i ništa te ne sme iznenaditi, a hoće, naravno. Nema garancije, nema pravila i sve je naizgled nelogično, suludo, naopačko, uvrnuto. vreme kada se sve baš jako vidi i kada na videlo izlazi mnogo toga.

Pročitajte još:

NAJVAŽNIJE GODINE U ŽIVOTU SVAKOG HOROSKOPSKOG ZNAKA: Saznajte kada vas očekuju najveće promene

Najvažniji savet za svaki horoskopski znak: evo šta treba da uradite u 2020. godini

Ovaj horoskopski znak je najpopularniji: uvek privlače pažnju i neverovatno su harizmatični

Ovaj merkur naprosto želi istinu. Gledajući iz ugla Jupiter/Saturn ciklusa - dobar deo simbolike iz ovog teksta provlačiće se narednih 20 godina. da se razumemo, biće i sjajnih ideja, vizija, druženja, zanimljivih razgovora, spoznaja, udruživanja, prijateljstava, humanitarnih poduhvata, noviteta iz tehno sveta, iz svemira, pa naučna otkrića, revolucionarni momenti, ali i šokantne, skandalozne i iznenadne, pa i na rubu pameti situacije, kako u pozitivnom smislu, tako i u negativativnom.

Ovo je jedna svakodnevnica nepravilnog ritma, gde se često menja brzina, smer, žanr, tema razgovora, tok misli, redosled radnji i planova za koje smo već rekli da bi trebali biti minimalni. Ovo su nenajavljeni gosti, neplanirani odlasci na izlete, ovo je klinac koji bez najave i dozvole dovodi kući kućnog ljubimca, ovo su inače naglašeno ‘svoja’ deca, učenici sa najluđim pitanjima, neprilagođena deca, ali i odrasli. Ovo je svaki hir, bunt, neposlušnost, svaka kontra, netaktičnost, preokret, inat, prepad, nenadanost i tako dalje.

Dosta je toga u ovom periodu sklono svojevoljnosti i tvrdoglavosti; od ljudi, životinja do mobilnih, aplikacija, programa, lažnih ljubimaca. Istina, sve je sklono i padu, kvarenju, pa će i majstori imati posla, kao i trgovci, jer ovo su novi gedžeti, mobilni, fot, razni dodaci i tehnološke, praktične stvari koje kupujemo, što iz potrebe, što zato jer nam se eto baš hoće.

Ovo je i iritantana komunikacija, naelektrizovana, ovo su pljukovi istine koje dobijamo, ali i delimo, sve to bez nekih uvijanja i zamotavanja u celofan, već direktno i u glavu pa kako kome sedne. Svakako mesec u kojem imamo priliku osloboditi se i verbalizirati sve ono što nismo do sada. Istina, biće i nekontroliranih ispada kao i situacija gde ćemo na neki način izdati sami sebe i zapravo se tako osloboditi. Svakako vreme raskrinkavanja, rasvetljivanja i obelodanjenja raznih tajni.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.