HOROSKOP - ZAŠTO TREBA DA BUDETE NA OPREZU DO 17. DECEMBRA: Evo šta nam donosi Merkur u znaku Strelca

Horoskop - Saznajte kakvu energiju donosi Merkur u Strelcu!

Planeta svakodnevnih radnji i kretanja. Planeta informiranja, učenja, percepcije, motorike, trgovine, prometa, signalizacije, adminstracije, transporta i svih tih tehnoloških igračkica koje svakodnevno koristimo [mobilni telefoni, laptopovi, aplikacije, programi]

Istina, ova pozicija donosi lišenost klasične blizanačke praktičnosti, organizacije, jednostavnosti, konciznosti i jasnoće u komunikaciji, pa vam ni ne mogu savetovati da se iste držite, jer naprosto ta shema u ovim danima ne sfunkcioniše. Naprotiv, često od stabla ne vidimo šumu, skačemo s teme na temu, od obične i jednostavne misli/radnje napravimo komplikaciju, ne držimo se bitnog, rastežemo i razvlačimo rečenice i tako dalje. Sve ovo se malo jačom dozom haosa, nesporazuma, naivnosti, lakovernosti, lažnog morala biće naglašenije od kojeg 10. do 17. decembra pa tada pripazite.

Pročitajte još:

3 STVARI KOJE NE SMETE DA URADITE ZA VREME MLADOG MESECA I POMRAČENJA: Budite oprezni - Mogu vam doneti lošu sreću u budućnosti

OVAJ ZNAK ZODIJAKA OČEKUJU LJUBAV I OBILJE: Da li će za vas 2021. godina biti smaragdna i srećna

HOROSKOP ZA SNAŽNO POMRAČENJE SUNCA: Očekuje vas veliko ostvarenje želja u narednih 6 meseci

Kako funkcioniše Merkur u Strelcu.

Tako da unosi u svakodnevnicu DUH, entuzijazam i pozitivizam. Dakle, bez obzira na strahove, stresove, osećaj nemoći, paniku, paranoju i generalno teško stanje u celom svetu ne bismo trebali gubiti duh, pozitivu, nadu, smisao za humor, zajebanciju, šalu. Kako god nam bilo teško ovaj Merkur ipak donosi taj tračak nade i vere u dobro i plementito, u pozitivan ishod. Ovaj merkur veruje da ipak postoji kakvo rešenje, izlaz, način, metoda. Vera i entuzijazam su njegovi aduti.

Ne nadam se lakšoj svakodnevici, životu i lepim vestima [iako će ih biti], ali verujem u drugačiji pogled na istu i pronalazak vremena za razmenu pozitivne i dobre energije kroz pomaganje drugima, slušanje drugih, savetovanje, edukaciju, činjenje dobrih dela, opraštanje, toleranciju, gledanje na stvari iz jedne šire perspektive.

Sigurno je da će aktualne teme biti; znanje, sloboda, etika, moral, pravo, ispravnost, pravda, zakon/i, novac, školstvo, edukacija, turizam, komunikacija sa strancima i/ili stranim zemljama, diplomatima, bogatim ljudima, što duhom, što znanjem ili materijom.

Izvor: Uranovo dijete

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.