Horoskop - Merkur u Raku potpuno će promeniti vaš ljubavni život: ostvariće se najlepši romantični snovi

Do 27. juna 2019. godine rodiće se najlepše letnje ljubavi! Evo koje nam romantične želje ispunjava Merkur u znaku Raka...

Merkur je ušao u znak Raka 4. juna 2019. godine i u njemu će biti sve do 27. juna, piše Lovesensa.

Rak je najemotivnioji znak Zodijaka, pa će ovaj tranzit naročito uticati na naš ljubavni život. Merkur upravlja komunikacijama i logikom, ali u znaku Raka postaje "mekši", pa ćemo mnoge odluke donositi pomoću intuicije.

Srušiće se neke granice, izaći ćemo iz zamka ledenih osećanja i bićemo spremni za nove romantične šanse.

Merkur je planeta logike i on je u pravoj prirodi u znaku Device, ali kada uđe u znak Raka njegov uticaj počinje da se menja.

Horoskop - ovo su najvažniji datumi u junu 2019. godine: najlepši period dolazi kada Merkur uđe u znak LavaHoroskop - ovo su najvažniji datumi u junu 2019. godine: najlepši period dolazi kada Merkur uđe u znak LavaMesečni horoskop - evo koji su najbolji datumi u junu 2019. godine!

Tokom vladavine ovog tranzita želećete da pokažete svoje emocije, znaćete šta želite od ljubavi, a Merkur će biti tu da vam pokaže kada ste na pravom putu.

Ako se u vama često bore um i srce, onda će vam ovaj period doneti olakšanje. Dok je Merkur u znaku Raka, uspećete da uspostavite balans između racionalnih misli i nežnih osećanja. Zato ćete u ovom periodu doneti mnoge dobre odluke po pitanju ljubavi.

Merkur u Raku stvara most između emotivnog i mentalnog i napokon će mnogi uspeti da razumeju svoja osećanja.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.