Horoskop - Merkur ponovo kreće direktno: na svoju mapu života ucrtavamo novi put (od 12. jula 2020.)

Mračan uticaj retrogradnog Merkura završava se 12. jula - probudite se, život vas čeka...

U nedelju 12. jula u prepodnevnim časovima, Merkur će krenuti prema napred sa 5′ stepena Raka. Kretao se unazad od 18. juna, izazivao nemir, nejasnoće, odlaganja, ali nam i omogućio da shvatimo neke situacije iz naše prošlosti. To shvatanje moglo je uroditi novim uvidima koji nam sada pomažu da promenimo svoj način razmišljanja i ponašanja.

Iza sebe smo u samo nešto više od mesec dana ostavili tri pomračenja Meseca, retrogradno kretanje Venere, dočekali povratak Saturna u znak Jarca, a sada i Merkurov pokret prema napred. Burna i intenzivna vremena. Verujem da se mnogo toga događalo u vašim životima i da ste iz toga nešto shvatili i naučili.

VODOLIJA, BLIZANCI, VAGA: zašto su posebni i koja je njihova najveća moćVODOLIJA, BLIZANCI, VAGA: zašto su posebni i koja je njihova najveća moćEvo po čemu su posebni Blizanci, Vage i Vodolije!

Sada je vreme kada u svoju mapu života ucrtavamo novi put. Donosimo odluke, pokrećemo stvari, jasnije vidimo, brže shvatamo. Stanje kakvo je bilo, više nije održivo, kako na globalnom nivou, tako i u našem mikro svemiru.

Sada smo ohrabreni da izgovorimo, učinimo. Dileme i nejasnoće bi trebale biti sve manje. Postavljamo pitanja na koje dobijamo odgovore. Informacije su dostupnije. Događa se AHA moment.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.