Horoskop - Merkur napokon kreće direktno, mračna energija polako bledi: evo šta nam donose bolji dani

Horoskop - Merkur napokon kreće direktno, mračna energija polako bledi: evo šta nam donose bolji dani

Ako ste se u prethodnom periodu osećali mentalno iscrpljeno, planovi se nisu ostvarili onako kako ste mislili ili su se u vašem životu pojavile nove prepreke, to znači da vas je okupirao retrogradni Merkur, piše Lovesensa.

Sada, 10. marta, Merkur kreće direktno i donosi nam mnoga olakšanja, naročito u polju komunikacije. Potrebno je nekoliko dana kako bi se sve u našoj orbiti regulisalo i dovelo u red, ali uskoro će frustracije i zbunjenost nestati.

Horoskop - pun Mesec u Devici za ova 3 znaka donosi radost, obilje i blagosloveHoroskop - pun Mesec u Devici za ova 3 znaka donosi radost, obilje i blagosloveHoroskop - ova 3 znaka imaće najviše sreće dok pun Mesec tranzitira kroz znak Device!

Mekur se već tri nedelje kretao unazad, a kada krene direktneim putem , očekuje nas kolektivno buđenje iz nerealnih snova, loših ambicija i negativnosti. Postajemo svesniji svojih postupaka i već u prvim danima osećamo blago rasterećenje kada određene stvari krenu same od sebe da se razrešavaju.

Ipak, neće sve bikti idealno, jer Merkur postepeno kreće unapred i moguće je da određeni znakovi, naročito zemljani (Devica, Bik i Jarac) i dalje osećati Merkurov negativan uticaj, ali to će svakako biti manje izraženo nego kada je planeta retrogradna.

Zapravo, sada je pravi trenutak da iskoristite sve što ste naučili u periodu retrogradnog Merkura. Iako je retrograni Merkur mračan i donosi nevolje, njegov uticaj ima i značaj, jer počinjemo lakše da uviđamo sopstvene greške.

U prvim danima direktnog Merkura shvatićete šta je zapravo bio uzrok problema koji su nastali u periodu retrogradnog kretanja.

Horoskop - svemir vam do 22. marta šalje važne signale: evo kako ćete uspeti da privučete sreću dok je Saturn u VodolijiHoroskop - svemir vam do 22. marta šalje važne signale: evo kako ćete uspeti da privučete sreću dok je Saturn u VodolijiHoroskop - Saturnova priča otkriva nam neke nove dimenzije za ostvarenje želja!

Uskoro ćete pronaći način kako da iskoristite svo stečeno znanje i polako se približite uspehu.

Sada postajete spremniji da donesete važne odluke, uspostavite bolju komunikaciju i uspešnije poteze.

Period direktnog Merkura je kao vid popravnog testa na kojem možete da ispravite mnoge zadatke koje ste pogrešno rešili na prvom testu.

Pokušajte - vredeće!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.