Horoskop - Merkur je sada direktan, ali moramo biti oprezni: evo šta treba da izbegnemo do 17. aprila 2019. godine

Odahnuli smo kada je Merkur krenuo retrogradnim hodom, ali nemojte previše da se opuštate! Merkur postepeno prelazi u direktan hod i dok se u njemu ne ustali doživećemo nekoliko neprijatnosti... Horoskop otkriva kakve izazove možete očekivati...

Nakon tri retrogradne nedelje, Merkur u četvrtak 28. marta ponovo počinje da se kreće direktno, u znaku Riba. Mnogim ljudima ovo je bio težak period, a dogodilo se i puno nezgoda. Sada ćemo napokon odahnuti, ali na nekoliko stvari moramo paziti još neko vreme...

Kratak ljubavni horoskop do 15. aprila 2019. godine: Lav se prepušta magiji zaljubljivanja, a Devica započinje rizičnu vezuKratak ljubavni horoskop do 15. aprila 2019. godine: Lav se prepušta magiji zaljubljivanja, a Devica započinje rizičnu vezuLjubavni horoskop od 1. do 15. aprila 2019. godine - neki znakovi će biti na raskrsnici ljubavnih želja... Da li će izabrati…

Kraj retrogradnosti uglavnom pruža mogućnost da napokon odahnemo. Međutim, najviše zbog drugih trenutnih planetarnih aspekata, ali i zato što Merkuru treba neko vreme da se posve "usali", trenutno to nije zasita tako. Merkur se, naime, još uvek nalazi u znaku Riba i do 6. aprila u konjunkciji je sa Neptunom.

Kada je Merkur u Ribama, naše je razmišljanje i delovanje prilično haotično. Teže se hvatamo zadataka, misli lutaju na sve strane. Misli su prožete emocijama, osetljivi smo na spoljne uticaje, jače reagujemo, zbunjeni smo. Možemo biti i pesimistični i melanholični ili zbunjeni nekim odnosima.

U ovom periodu možete primetiti i da ste pomalo odsutni i da lako "otplovite". Za to su krive Ribe. Osim toga, kako Merkur menja kretanje, događaji se mogu intenzivirati pa treba da budete pažljivi, strpljivi i imate razumevanja.

Još tri nedelje, do 17. aprila, stvari će se polako vraćati u ravnotežu.

Ako vam osoba koja vam mnogo znači ne posvećuje dovoljno pažnje, imajte razumevanja. Možda se bori s nekim svojim ličnim problemima, nije uzrok u vama. Trenutno smo u "maglovitom", zbunjenom razdoblju koje će trajati još u prvoj nedelji aprila i potom će se stvari polako razbistriti.

Iako će Merkur trebati još nešto vremena da se ustali, četvrtak, 28. mart biće moćan dan. Možda vam nešto u trenu postane kristalno jasno. Ipak, kako smo napomenuli, treba biti strpljiv i miran.

Horoskop - očekuju vas drastične promene u životu: saznajte kako će na vaš znak uticati mlad Mesec u Ovnu (od 5. aprila 2018.)Horoskop - očekuju vas drastične promene u životu: saznajte kako će na vaš znak uticati mlad Mesec u Ovnu (od 5. aprila 2018.)Horoskop za mlad Mesec u znaku Ovna - saznajte kakva sudbina pogađa vaš znak Zodijaka od 5. aprila 2019. godine!

Kada se planeta okrene i počne ponovno da se kreće direktno, to se snažno oseća. To može biti osećaj kao da se budimo iz sna. Merkuru će trebati još "kosmičke kafe" da se probudi, ali ne treba previše brinuti, neće biti tako intenzivno ni stresno kao retrogradna faza.

Sad ćemo lakše razumeti lekcije koje su došle u retrogradno vreme. Lakše ćemo i realizovati stvari. Sada je bolje vreme za važne sastanke, dogovore, potpisivanja ugovora, važne odluke i slično. Budite puni samopouzdanja i krenite hrabro napred.

Izvor: Sensa.hr

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.