Horoskop mašte i ljubavne čežnje: evo šta nam donosi pun Mesec u Jarcu

Pun Mesec je odlučio da peomeni naše želje i planove, a evo kako će njegova magija uticati na svaki znak Zodijaka!

U vreme punog Meseca (emocije) blizu Plutona (moć, strast) u Jarcu, već početkom perioda, oslabljen Mars (akcija, sukobi) obrazuje konjunkciju sa Suncem (osobe na položaju) u Raku, zbog čega bi bilo bolje da se ove nedelje klonite rasprava i da ne nasedate na provokacije.

Kineski horoskop za jul 2017...

Ovo se posebno odnosi na komunikaciju sa nadređenima, saradnicima i kolegama, ali i sa ukućanima, članovima porodice, rodbinom i komšilukom. Inače, ove opozicije su pod uticajem tranzitnog Jupitera iz Vage i Urana iz Ovna, tako da se na nebu, osim dve konjunkcije (pojačane strasti), dve opozicije (sukobi, agresivnost), obrazuje i pet kvadrata (izazovi), što još više naglašava uticaj ovih aspekata.

Pošto je Neptun takođe simbol mašte i podsvesti, njegovi harmonični aspekti sa Mesecom, Plutonom, Marsom i Suncem pogoduju umetnicima, naučnicima i sportistima koje očekuje uspeh na profesionalnom i finansijskom planu, naročito ukoliko posluju sa strancima. Pod uticajem punog Meseca biće svi znakovi, najviše Bikovi, Rakovi i Ribe, a nešto manje Škorpije i Device.

OVAN (21. 3 - 20.4)

U vreme punog Meseca u astrološkoj kući karijere, u kvadratu sa Uranom u vašem znaku, izbegavajte rasprave sa nadređenima.

BIK (21. 4 - 21.5)

Pun Mesec u devetom astrološkom polju pod uticajem Neptuna, nagoveštava mogućnost ulaska u romansu na nekom kraćem putu.

BLIZANCI (22. 5 - 21.6)

Jupiter, vladalac astrološke kuće ljubavi i pun Mesec naglašavaju strasti što može da vas odvede u tajnu vezu sa osobom sa posla.

RAK (22. 6 - 21.7)

U vreme punog Meseca u astrološkom polju partnerstva, pazite šta potpisujete i izjavljujete, naročito ako ste prisutni u javnosti.

LAV (22. 7 - 22.8)

Pun Mesec je u astrološkoj kući posla i zdravlja.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.