HOROSKOP - MARS U BLIZANCIMA DONOSI SREĆU ZA OVA 2 ZNAKA: Ostvaruju sve što požele, ljubav dobija novi sjaj

Mart je u znaku Blizanaca i najviše sreće donosi za ova 2 znaka!

Od 4. marta, planeta Mars će se naći u znaku Blizanaca. Mars je planeta akcije, pa će doneti mnoge promene u naše živote. Doneće nam nova poznanstva, nove poslovne prilike, ali i zanimljive susrete na ljubavnom planu. S obzirom da je planeta akcije, uneće i malu pometnju.

Pročitajte još:

7 stvari koje niste znali o KARMI: evo kako nam se vraća sve što smo u životu uradili

HOROSKOP - Venera je "spaljena" do 4. maja: Dogodiće se velike promene u LJUBAVI

Ovo je period u kojem sve zavisi od komunikacije i moći ubeđivanja. Ukoliko ste snalažljivi, i komunikativni, dobićete sve ono što ste zamislili. U ovom periodu više se oslanjajte na sreću, nego na znanje. U periodu vladavine Marsa, uspeh svakog od nas zavisi od prilagodljivosti novonastalim situacijama.

Sve će se dešavati brzo, a na vama je da isoristite svaku priliku za napredovanje. Problem može da nastane ako su nam ciljevi preveliki i ako precenimo sebe.

Ovaj astro period najviše će uticati na Blizance. Osobama rođenim u ovom znaku će sve ići od ruke, a neće morati da ulože puno truda. Takođe, veoma povoljno će delovati i na Ribe, a najveći uticaj će osetiti na polju ljubavi. Zauzetima će cvetati ruže u vezi, dok postoji velika šansa da oni slobodni, upoznaju osobu koja će ih zaintrigirati.

HOROSKOP - Zaljubljenost, flert i strast: Evo kakvu nam energiju donosi Mars u Blizancima (od 4. marta do 23. aprila)HOROSKOP - Zaljubljenost, flert i strast: Evo kakvu nam energiju donosi Mars u Blizancima (od 4. marta do 23. aprila)U ljubavnim odnosima i zavođenju, mozak je sada najaktivnija erogena zona.

Izvor: Stil

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.