Horoskop - ljubavni trougao, pojačana strast i dolazak obilja: nećete verovati šta nam sve donosi Venera u znaku Škorpije (do 1. novembra 2019.)

Venera u znaku Škorpije vrlo je roizična po ljubav! Saznajte šta nas očekuje od 8. oktobra do 1. novembra 2019. godine...

Od 8. oktobra do 1. novembra Venera će se kretati jednim od najmističnijih znakova Zodijaka. Poprimiće obeležja Škorpije što će se odraziti i na naš pristup ljubavi, odnosima i novcu.

S ovom Venerom idemo na sve ili ništa, kao da ono u sredini ne postoji. Ili volimo duboko, predano, intenzivno ili mrzimo. Taj ples na žici između krajnosti je silno snažan i nabijen emocijama. Ne možemo da se obuzdamo.

Numerološka prognoza za oktobar 2019. godine: ljubav, posao i novac za vaš brojNumerološka prognoza za oktobar 2019. godine: ljubav, posao i novac za vaš brojMesečna numerologija - izračunajte svoj broj i saznajte kakva vas sudbina očekuje do kraja oktobra 2019. godine!

Idemo duboko, ispod površine, želimo da otkrijemo sve o partneru, ali i o onome što nas ometa da u ljubavi budemo zadovoljni.

Ne tolerišemo neiskrenost i laži.

Postajemo čak i opsesivni, naročito kad se zaljubimo. Ne možemo njega/nju izbaciti iz misli.

S ovim tranzitom češće se suočavamo s ljubomorom, posesivnošću, kao i s manipulacijama i kontrolom.

Osveta je oružje kojim se borimo protiv izdaje i napuštanja. Ova Venera želi da kazni onoga ko ju je povredio.

Seks postaje izuzetno bitan u odnosima i ako na tom polju postoje problemi, može doći do udaljavanja, čak i do prekida veze.

Stari kineski kalendar Chu proriče budućnost: proverite šta otkriva vaš datum rođenjaStari kineski kalendar Chu proriče budućnost: proverite šta otkriva vaš datum rođenjaKineski kalendar sreće Chu king star je tri hiljade godina i veruje se kako je u njemu neverovatna moć proricanja.

Tema novca u odnosima je česta pojava. Novac može biti predmet spora s partnerom, ali često i prilika da se profitira od resursa i novca drugih ljudi.

Njena boja je crna. Kožnim odevnim predmetima naglašavaju seksepil, isto kao i zavodljivim donjim rubljem.

Pod njenim tranzitom u znaku Škorpije češće se događaju ljubavni trouglovi ili započinju odnosi sa zauzetim ili osobama u braku. Isto tako, ubacujemo se u odnose kojima dominiraju strast i fizička privlačnost.

Astrolog: Julijana Oremović

Julijana Oremović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.