Horoskop ljubavi, posla i zdravlja za vreme vladavine Raka u 2016. godini (ASTRO PROGNOZE)

Dragi Lavovi, imate naklonost planeta pa do 12. jula 2016. godine pravite planove, a od navedenog datuma krenite u njihovu realizaciju...

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao

Bliski aspekti Marsa, vašeg vladara sa Jupiterom, donose mnogo mogućnosti ali malo realizacija. Situacija se popravlja od prvog jula kada vaš vladar Mars krene direktnim hodom. Ipak, bez obzira na različite faze uspona ili padova tokom ovog perioda, bićete zadovoljni svojim poslovnim bilansom i poštovanjem koje uživate u krugu saradnika, a da bi rezultati bili bolji, moraćete punom parom da prionete na posao u prvoj polovini jula. Uspešnu formulu treba ponavljati, kao garanciju za poslovni ili novčani dobitak. Vaši nadređeni su spremni da nagrade vaš trud ili zalaganje na različite načine. U periodu od 6. jula, tokom trigona Marsa sa Venerom očekuje vas novi uspeh u rešavanju novčanih i statusnih pitanja. Ulaskom Venere u znak Lava, 12. jula, spremni ste da prihvatite poslove koji iziskuju veliki napor i opterećenje ali donose dobru zaradu. Pod povoljnom aspektom Merkura i Saturna, u harmoničnim znacima Lava i Strelca, sledi sklapanje novih povoljnih dogovora.

Ljubav

Pronalazite emotivnu inspiraciju na različitim stranama i delujete zadovoljno, ali ne u potpunosti. Takvo raspoloženje potrajaće do druge nedelje jula, kada Venera ulazi u vaše peto polje i podiže raspoloženje kao i senzualne apetite. Nova ljubavna iskušenja pokrenuće u vama neke skrivene emotivne želje i potisnuta maštanja. Ne krijete da imate velika očekivanja pred voljenom osobom. Osećate potrebu da ostvarite kompletno zadovoljstvo ili da promenite ustaljeni ritam u vezi. Zajedničko poverenje predstavlja dobru osnovu, a novi događaji i emotivna dinamika najavljuju pozitivnu prekretnicu. Rado se odazivate na brojne pozive i uživate u društvu, zabavama i flertu. Ukoliko ste mladi ili slobodni, predstoje vam nova romansa. Zauzetima slede izazovi koji mogu poljuljati vezu i ugroziti postojeće planove.

Zdravlje

Jupiter u vašem polju bolesti sprečava ispoljavanje problema, a vas pokreće u pravcu prevencije i donosi optimizam. Ne idite preko svojih fizičkih mogućnosti. Osetljivost grla i sinusa do 13 jula. Mogući manji problemi sa kičmom tokom celog perioda.

BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao

Ambiciozni ste, stalo vam je da ostavite dobar utisak na poslovne partnere, ali suštinski odajete utisak kao da vas samo novac zanima. Spaljena Venera, sa kojom počinje ovaj period ne ide vam na ruku. Kada je vladar znaka "spaljen", događaji zahtevaju istančanu veštinu prilagođavanja, prepoznavanje namere sagovornika i mudre postupke. Umete vešto da koristite svoje sposobnosti i različite poslovne formule koje donose uspešne rezultate, te ih primenite u periodu od 30. juna, kada Merkur ulaskom u vaše polje komunikacija otvara nove mogućnosti. Imate dobre polazne pretpostavke, naročito kada se rešavaju važni poslovno-finansijski interesi, ali vam nedostaje strpljenje. Važno je da napravite dobru procenu i izbor tokom navedenog perioda. Mlad mesec, od 4. jula naglašava sva događanja vezana za poslovnu sferu, do te mere da je čak moguća i promena posla. U periodu do 13. jula, možete da ostvarite prioritetne ciljeve i da izmirite neka finasijska dugovanja.

Ljubav

Primećujete izvesnu napetost u odnosu sa partnerom koju ne razumete najbolje, pa povremeno delujete zabrinuto i zbog sitnih nesporazuma koji postoje u vašem ljubavnom životu. Sukobi i tenzije posledica su boravka Marsa u vašem polju partnersta. Ipak, svaki problem ima rešenje i donosi poučno iskustvo. Od 6. jula situacija se postepeno sređuje, a tenzije smiruju. Nema potrebe da se zadržavate na nekim neostvarenim ili pogrešnim odlukama iz svoje ljubavne prošlosti, jer dalji razvoj događaja, a posebno trigon Merkura prema Marsu, donosi olakšanje i bolje razumevanje i dogovaranje. Važno je da izvučete pouku iz problematičnih dešavanja. Sačuvajte pozitivnu orijentaciju i lepe misli za blisku osobu, jer su loši aspekti vremenski ograničeni. Važno je da osetite emotivnu toplinu u nečijem društvu, a to je dovoljan povod za ljubavnu sreću.

Zdravlje

Aspekti Venere, koja upravlja vašim poljem bolesti sa Saturnom u osmom polju opominju na neophodnost prevencije kao osnove dobrog zdravlja. Detoksikacija ili neka alternativna metoda posebno povoljno deluju nakon konjunkcije meseca sa Saturnom 15 jula.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao

Stalo vam je da poboljšate svoj položaj i materijalni status. Imate sjajne viziju i dovoljno energije, tako da nove događaje na poslovnoj sceni ne želite da prepuštate slučaju, ali uz sav trud, Merkur u vašem znaku predstavlja i dvoumljenje i neopredeljenost. Do 30. juna, dok ne uđe u znak Raka, trpi pritisak opozicije sa Saturnom, i ne može da ispolji svoje dobre osobine do kraja. Važno je da poslovima prilazite selektivno i da ne pokušavate da sve rešavate odjednom, kako biste sačuvali kontrolu nad situacijom. Preispitajte nove poslovne prilike i dobro procenite koliko su realne, vredne ili isplative. Tokom ovog perioda stiču se uslovi za poboljšanje finansijske situacije u skladu sa povoljnim uticajem Venere u polju novca. Ako se bavite edukacijom ili komunikacijama, bićete u prilici da napredujete. Takođe, period je povoljan za sve one koji rade poslove vezane sa nekretninama. Moguće rešavanje stabenog problema.

Mesečev horoskop od 20. juna do 10. jula 2016. godine: koji horoskopski znaci će uživati u ljubavi...

Ljubav

Veoma ste uporni i stalo vam je da ostvarite sve svoje ljubavne namere, čak i po cenu da vas neko povremeno osporava ili da vi nekoga povredite, a sve u skladu sa pozicijom Saturna u polju koje upravlja svim tipovima partnerstva. Ne budite nestrpljivi, već se držite maksime "strpljen-spasen". Ako ste mladi ili slobodni, novi kontakti i poznastvo, uz povoljan aspekt Venere i Saturna, koji startuje 12. jula, vode ka manje uzbudljivoj, ali stabilnijoj ljubavnoj romansi. Neko iz bliskog okruženja, u vama pobuđuje veliko interesovanje i dobro raspoloženje i podseća vas na ranija prijatna iskustva. Međutim, ukoliko ste zauzeti ne savetuje se da eksperimentišete sa svojom vezom i tajnim kombinacijama, jer prosto nije vreme za to.

Zdravlje

Do kraja juna retrogradan, potom direktan, ali spor Mars u vašem polju bolesti može doneti razne vrste infekcija, upala i sličnih problema, tokom celog perioda. Na najmanji znak problema neophodno je da se obratite lekaru.

RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao

Imate dovoljno energije i ozbiljnu nameru da poboljšate svoj poslovni, materijalni ili ukupni status, ali period pred vama je obeležen fazom punog mesec na samom početku.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.