Horoskop ljubavi, posla i zdravlja za vreme vladavine LAVA u 2016. godini (ASTRO PROGNOZE)

Drage Vodolije, očekuju vas česte promene raspoloženje, pa bi trebalo sebi da priuštite više vremena za opuštanje..

Saznajte šta vam predviđaju zvezde u periodu vladavine horoskopskog znaka Lava od 23. jula do 23. avgusta, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, kako će vas služiti zdravlje...

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao

Nastupajući period biće posebno dobar za sve pripadnike znaka koji nemaju stalno zaposlenje. Mars, vladar vašeg znaka koji se trenutno nalazi u Škorpiji, pravi dobre aspekte sa Jupiterom i donosi brojne mogućnosti, naročito za poslove sa inostranstvom. Ovi dobri aspekti pojačavaju dejstvo nakon 2. avgusta kada Mars prelazi u znak Strelca i formira trigon sa mladim Mesecom u Lavu koji je generalno povoljan za vatrene znake. Birajte trajnije poslove, čak i ako su manje plaćeni od sezonskih. Vladar vašeg polja karijere, Saturn, zbog svoje retrogradnosti označava dogovore koji imaju tendenciju da kratko traju, te je potreban dodatni napor kako bi se prepoznali dugoročni poslovni aranžmani. U istom periodu zbog lošeg aspekta Merkura, planete koja označava ugovore i pregovore, budite oprezni prilikom potpisivanja dokumenata. Poseban oprez preporučuje se onima koji sklapaju poslove sa inostranstvom, ili putuju preko granice.

Ljubav

Venera u znaku Lava, u polju ljubavnog i svakog drugog partnerstva pravi povoljan aspekt sa Saturnom, a nakon 2. avgusta i sa Marsom, što obećava brojne događaje vezane za polje emocija. Ovaj aspekt imaće izuzetno povoljan uticaj na slobodne pripadnike znaka, kao i na one koji se nalaze na početku veze koja bi mogla da preraste u ozbiljniji odnos. Što se tiče zauzetih pripadnika znaka, osim što poboljšava kvalitet odnosa, ovakav raspored planeta ukazuje i na povremena iskušenja, posebno kod onih kojima natalni horoskop ukazuje na takve mogućnosti, pa je neophodno pojačati samokontrolu kako se brak ili veza koja već traje ne bi doveli u pitanje. Već 5. avgusta, prelaskom Venere u znak Device, stvari se smiruju, pa i oni koji vole da flertuju imaju malo šansi da ozbiljno ugroze svoj postojeći status.

Zdravlje

Zdravlje je solidno, ali trebalo bi da povedete računa o ishrani i eventualnim stomačnim problemima. Posebno obratite pažnju na jetru, žuč, pankreas.

Numerologija: otkrijte lični broj, vaše životne potencijale i svrhu vašeg života

BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao

Venera, vaša vladajuća planeta, tranzitira kroz znak Lava praveći brojne aspekte koji na neočekivan način utiču na vašu karijeru. Okolnosti vezane za vašu poslovnu situaciju se neprekidno menjaju i u isto vreme donose brojne šanse za promene. Neke će čak biti vezane i za promenu mesta boravka. Ipak, bez obzira na sve, do 5. avgusta ne bi trebalo da donosite konačnu odluku, jer tek tada ulaskom Venere u znak Device, ono što budete odabrali može da potraje i donese dobre rezultate. U krajnjem slučaju, ukoliko ne dođe do promene posla, moguća je transformacija načina rada u okviru projekta kojim se trenutno bavite. Ukoliko dođe do takvih promena, takođe ne bi trebalo da se zalećete i donosite važne odluke do navedenog datuma kako ne biste sebi iskomplikovali položaj. Nezaposleni pripadnici znaka imaju šansu da uz nečiju pomoć započnu privatni posao. Ako se to dogodi, neophodan je oprez prilikom pravljenja kalkulacija, jer aspekti Venere ukazuju na mogućnost skrivenih troškova.

Ljubav

Sve do 2. avgusta, Mars naglašava polje partnerstva, što svaku situaciju čini komplikovanijom. Napetost koju već osećate biće pojačana i imaće veliki uticaj na vaš emotivni život. Tek nakon tog datuma, stvari se polako dovode u red, ali novi aspekti i dalje stimulativno deluju na vašu buntovnu prirodu, pa vodite računa kako se ponašate prema partneru i kako on postupa prema vama, odnosno kako se postavlja u neuobičajenim situacijama kada je neophodna uzajamna podrška. Odmerite kvalitet veze u odnosu na to koliko podržavate jedno drugo i koliko ste spremni na razne ustupke. Ukoliko su razlike među vama nepremostive, razmislite ima li smisla ulagati u nešto što na duži rok nema perspektivu. Slobodnim pripadnicima znaka smeše se nove prilike za ljubav. Pazite samo da se ne zaljubite u osobu koja je već zauzeta.

Zdravlje

Povedite računa o povredama ekstremiteta, uklještenjima kičme, povredama zglobova ili hroničnim problemima koštanog sistema.

Astrologija i horoskop otkrivaju: kako pronaći unutrašnji mir u skladu sa horoskopskim znakom

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao

Vladajuća planeta Merkur, u dobrim aspektima sa Saturnom donosi brojne mogućnosti za uspešnu realizaciju svih planova, čak i onih koji su ranije bili stopirani zbog nečijeg negativnog stava. Imajte na umu da ovaj aspekt traje do 31. jula, pa ubrzajte sve poslove i potrudite se da ih završite do tada. Ako nije moguće da sve obavite u tih nedelju dana, barem započnite poslove u ovom periodu, jer ulazak Merkura u Devicu, omogućuje da se sve započeto, kad-tad povoljno završite. Kasnije računajte na malo usporavanje aktivnosti, jer vladar polja karijere Jupiter, na osi čvorova u Devici zna da iskomplikuje stvari i da napravi neke od njih nepraktičnim, ali uz asistenciju Merkura, tokom celog perioda u avgustu, sve će na kraju ispasti dobro. Tokom ovog perioda biće naglašeni kontakti sa inostranstvom i rad za strane kompanije, pa bi bilo pametno da se angažujete u tom pravcu.

Ljubav

Kuća emocija i partnerstva je već duže vreme pod uticajem Saturna, koji nije mnogo velikodušan ni na poslovnom ni na ljubavnom planu. Nakon 2. avgusta pridružuje mu se Mars, pa će sve što može da bude komplikovano, još više da se zakomplikuje. Zato, tokom ovog terioda ne pokrećite bilo kakve promene, ni dogovore kojima biste uredili postojeći odnos. Pustite da se stvari odvijaju ustaljenim tokom, jer je to trenutno najbolja odluka. Ukoliko dođe do krize u odnosima, ne bi trebalo ni da pokušavate da popravljate situaciju. Bolje je da pustite da dođe do prekida jer će u tom slučaju kasnije lakše doći do pomirenja i nastavka veze. U suprotnom, samo ćete uzalud trošiti energiju, jer zbog loših aspekata nećete moći da postignete ono što želite. Slobodni pripadnici znaka u svakom pokušaju da započnu harmoničnu vezu nailaze na problem u lepom pakovanju, stoga oprez.

Zdravlje

Alergije po koži ili neke druge reakcije znak su da treba ispitati stanje imuniteta. Vreme je za sistematsku kontrolu zdravlja.

HOROSKOP: kako će nas razotkriti Merkur i Venera u Lavu (ASTRO PROGNOZE)

RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao

Naglašeno drugo polje fokusira vaša interesovanja na zaradu ili novčane transakcije. Ukoliko postoje dugovi iz prethodnog perioda trebalo bi da se potrudite da ih što pre vratite, ako ne sve, ono bar veći deo. Ovome pogoduje mlad Mesec u vašem polju novca 2. avgusta i pruža priliku za dodatnu zaradu ili uvećanje prihoda u naredne dve nedelje. Eventualne promene posla pod uticajem su Marsovog tranzita i njegovog ulaska u znak Strelca, nakon 2. avgusta. U skladu sa simbolikom ove planete, moguće promene biće teške i komplikovane za vas. Ukoliko se promena nameće, prihvatite je ali gledajte da svojim postupanjem dodatno ne iskomplikujete stvari. Ukoliko je to samo jedna od opcija, izbegnite je u ovom trenutku, jer je bolje da trpite poznatu situaciju nego da ulećete u nove poslove u kojima se ne snalazite najbolje. Pripadnici znaka koji vode samostalan biznis trebalo bi da povedu računa o nekoj vrsti kontrole bilo kog tipa, kako ne bi došli u situaciju da moraju da plaćaju kazne.

Ljubav

Brojne su prilike za nove emotivne veze, ali čini se da je svaki novi odnos komplikovaniji od prethodnog. Privlačite problematične osobe koje ni same ne znaju šta hoće, ali veruju da vi možete da im pomognete da lakše reše svoje probleme. To je naravno u startu pogrešno, jer će se problemi samo nagomilavati, a emotivna situacija će, razume se, biti sve zamršenija. Tek nakon ulaska Venere u znak Device, posle 5. avgusta, vaše emotivno nebo počinje da se razvedrava, a odnosi postaju harmoničniji. Rastu šanse za bolje razumevanje, a problemi polako nestaju. Ovaj period biće naročito povoljan za slobodne pripadnike znaka. Ako ste sami, bićete u prilici da započnete novu vezu, dok onima koji su u braku ili vanbračnoj zajednici predstoji stabilizacija odnosa. Sve postaje lakše i jednostavnije.

Zdravlje

Uglavnom se dobro osećate. Osobe koje pate od hroničnih bolesti mogle bi da se suoče sa blažim tegobama. Pridržavajte se saveta lekara ili prepisane terapije kako biste izbegli komplikacije.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.