Horoskop ljubavi i strasti: saznajte koji horoskopski znak najviše privlačite

Posebna privlačnost postoji između znaka u kome vam je Sunce i susednih znakova. Vaši prvi susedi u horoskopu ili onaj preko puta čine vam se vrlo zanimljivima i uvek osećate posebnu želju da zavirite u život različit od vašeg.

Premda puno toga ne razumete o osobi i u mnogočemu se ne slažete, u vama će se odmah probuditi intenzivan emotivni naboj: odbojnost ili privlačnost. Iz te napetosti, bez obzira na to ide li prema mržnji ili ljubavi, lako će se uzburkati seksualna hemija. Privlači vas mogućnost da budete u vezi sa osobom koja ima kvalitete koje vi nemate ili ih ne prepoznajete u sebi, i da na taj način učite i proširite svoja iskustva.

Kompromis i prihvatanje različitosti prisiliće vas da izađete iz svoje sigurne zone i razvijate se kroz izazove i upoređivanje različitosti. Sva se ta napetost kanališe u seksualnu energiju i stalno je prisutna žudnja. Nećete se gotovo nikad zasititi partnera u seksualnom smislu. U drugim životnim temama, možda i hoćete!

Ljubavni horoskop za jesen 2018. godine: Blizance očekuje početak ljubavne veze, a Lav lako osvaja srcaLjubavni horoskop za jesen 2018. godine: Blizance očekuje početak ljubavne veze, a Lav lako osvaja srcaLjubavni horoskop otkriva slatke tajne vašeg srca - evo šta će se na polju romantike promeniti tokom jeseni 2018. godine!

Često se događa da osoba čije je Sunce u znaku koji dolazi nakon vašeg znaka, na primer nakon Bika dolaze Blizanci ili nakon Strelca dolazi Jarac, bude zrelija u vezi, pa vremenom može preuzeti ulogu učitelja, roditelja, mudrije osobe spremnije na kompromise. Znakovi koji su jedan nasuprot drugom u stanju su da odmeravaju snage na svim životnim područjima, a posebno u krevetu!

Sličniji su nego što misle i kad prepoznaju sve mogućnosti koje im veza pruža, mogućnosti učenja, odgovornosti, sazrevanja i kompromisa, ljubav će doneti sklad i neće pri tome umanjiti seksualni naboj. Na duge staze ove veze su izazovne i treba mnogo raditi da bi se održale. Ima tu raskida i mirenja, ali čak i ako veza ne opstane, seksualna hemija uvek ostaje prisutna.

Astrolozi otkrivaju: ova 3 horoskopska para najbolje se snalaze u ulozi roditeljaAstrolozi otkrivaju: ova 3 horoskopska para najbolje se snalaze u ulozi roditeljaOvi horoskopski znakovi imaju vrline koje pomažu da se dobro snađu u ulozi roditelja!
 1. Ovan                    Ribe, Bik i Vaga 
 2. Bik                       Blizanci, Ovan i Škorpija 
 3. Blizanci                 Bik, Rak i Strelac 
 4. Rak                      Blizanci, Lav i Strelac 
 5. Lav                      Rak, Devica i Vodolija 
 6. Devica                 Lav, Vaga i Ribe 
 7. Vaga                    Devica, Škorpija, Ovan
 8. Škorpija               Vaga, Strelac, Bik
 9. Strelac                 Škorpija, Jarac, Blizanci
 10. Jarac                    Strelac, Vodolija, Rak
 11. Vodolija                Jarac, Ribe, Lav
 12. Ribe                    Ovan, Vodolija, Devica

Izvor: Sensa.hr

Senka Ljubić

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.