Horoskop ljubavi: februar će biti najburniji mesec za ova 3 znaka u zodijaku

Izazovan, buran, strasan, vatren, emotivan, zanosan, konfliktan, dramatičan, februar 2016. godine doneće naročite izazove za tri horoskopska znaka... čuvajte se, Ovnovi, Device i Vage!

OVAN

Februar je vrlo buran mesec za vas, posebno na ličnom i poslovnom planu. Očekuju vas razne izazovne situacije i iznenađenja. Zbog toga udahnite duboko, stanite na loptu i potrudite se da odolite ličnom impulsu i želji za promenom i napretkom. Sasvim je izvesno da vam se u glavi vrte dobre nove ideje za zaradu i posao i zato bi rado izašli iz postojeće rutine, ali još se uvek nisu stekli svi potrebni uslovi i ne žurite sa odlukama. Obratite pažnju da ne izlećete sa svojim svežim idejama vašim autoritetima da ih neko ne bi iskoristio i sam pobrao priznanja.

Snaga Meseca u horoskopu...

Što se ljubavi tiče, zauzete Ovnove čekaju promenjive struje i vetrovi i zato su moguća određena emotivna razočarenja. Prisutan je osećaj samoće i nedostatak intezivne povezanosti sa partnerom. Ovo u stvari nije ništa drugo nego vaš lični osećaj, nastao usled vaše trenutne preterane potrebe za pažnjom i ljubavi. Period "krize" partner neće primetiti kao neobičan ukoliko uspete da se uzdržite od potrebe za raspravom, svađom i ubeđivanjem. Bez obzira na to, u ovom periodu intenziviraće se i vaš seksualni život sa partnerom, jer će vam libido biti vrlo jak. Slobodnim Ovnovima je u prethodnom periodu neko zapao za oko. E baš te osobe neće biti u vašoj blizini i vaše srce će tužiti i onda kada ste sami sa sobom, razmišljaćete o tome.

Iako vas energija zbog brojnih nedaća neće napustiti, izuzetno ćete se trošiti. Obratite pažnju na kičmu, kolena, generalno kosti i zube, jer sve do 15. februara ovde bi se mogao pojaviti problemčić.

DEVICA

Drage Device, iako ćete biti puni pozitivne energije i spremni da se uhvatite u koštac sa svim izazovima, moraćete da izbegavate bilo kakve savete od pojedinaca iz vaše neposredne blizine u poslovnom okruženju. U stvari, samo ćete se sa njima iscrpljivati, bespotrebno sukobiti i gubiti živce...

U februaru će se nadviti neprijateljski nastrojene planete nad vašim poljem ljubavi i dece. Zato je ovaj period za vas vrlo izazovan i pun tenzija i frustracije. Oni koje su novi u vezi, sada mogu da okuse strasnu fazu emotivnog odnosa. Kao i svaka strast, prisutni su momenti izuzetnog zadovoljstva i oni vrlo gorki momenti, gde se meša ljubomora, posesivnost, kontrola... Ove opasne igre s vatrom mogu vas odvesti u prekid veze, sa ponovnim mirenjem i čestim oscilacijama.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.