HOROSKOP ZA LJUBAV, AVANTURU I NOVE ŽELJE: Saznajte kako će na vas uticati Venera u Vodoliji (do 26. februara 2021.)

Horoskop - Venera u Vodoliji donosi potpuno drugačiju energju ljubavi! Da li ste spremni?

Venera je danas, 2. februara, ušla u znak Vodolije i tu ostaje sve do 26. februara. A kada tranzitna Venera šeće znakom Vodolije čeka nas uzbudljivo vreme. Ovde je Venera privučena nekim novim stvarima, nečim što inače ne bi nikako probala, a sada je odjednom privlače velika uzbuđenja, adrenalin, tabu stvari, nešto u što se većina ne bi niti usudila upustiti.

Pročitajte još:

MESEČNA NUMEROLOGIJA ZA FEBRUAR 2021. GODINE: Prognoza za posao, ljubav i novac

HOROSKOP - Očekuje nas period pun tenzije i drastičnih promena: Saturn i Uran prave revoluciju u kosmosu! Evo šta nas očekuje (do 25. februara)

HOROSKOP - Početak magičnih ljubavnih priča: Venera u Vodoliji nam donosi sudbonosne susrete i ljubav na prvi pogled (do 25. februara)

Ovde je Venera pomalo ekscentrična, neobična. Ljubav i zadovoljstvo pronalazi na neobičnim mestima i za nju ne postoje ograničenja, sve je moguće, što luđe to bolje. Ekstremizam i uzbuđenja dobija čineći neke neobične lude stvari.


Ponekad je teško razumeti, jer nikad ne znaš kako će se manifestovati, pa zaista može otići u ekstreme. Kažem u ekstreme s obzirom da Vodolija ima dva vladara – Saturna i Urana, koji su po svojoj prirodi potpuno različiti znakovi. S jedne strane takva Venera je vrlo fiksna i može biti vrlo rigidna, a sa druge strane potpuno slobodna i pomalo neobična i ekscentrična.

Venera ovde pre svega voli svoju slobodu i ne možete je nikako kontrolisati, a budete li to činili, budite sigurni da će vam odmah pobeći, ali budete li joj dali svu slobodu ovog sveta, uvek će vam se vraćati.

Na početku ulaska u znak Vodolije, Venera će se odmah približavati Saturnu, pa će ta konjunkcija doprineti pomalo sramežljivosti i ozbiljnosti, neće se moći odmah otvoriti, kao da čeka svoje vreme, a za sada je samo rezervisana. Ovaj uticaj će trajati sve do 9. februara, a nakon toga Venera će se u potpunosti osloboditi, jer čim ostavi Saturn za sobom približiće se Jupiteru koji će joj doneti malo poleta.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.