HOROSKOP - POJAVLJUJE SE NOVA I VELIKA LJUBAV: Saznajte šta vam donosi magičan trigon Venere i Saturna (do 24. oktobra)

Magičan trigon Venere i Saturna najviše će uticati na ljubav - znaćete kada se prava osoba za vas pojavi pred vratima!

Tranzitna Venera je 3. oktobra ušla u znak Device. U istom znaku, nalazi se u padu, a ovo iz razloga što Veneri nije mesto u znaku koji vlada razumom, računanjem, mislima, analizom, perfekcijom i težnjom da stvari imaju savršenstvo reda.

Nasuprot Device, nalazi se znak Riba, u kojem Venera doživljava egzaltaciju, preteruje u onim stvarima koje su u simbolici iste. Osa Device i Riba se najbolje mogu objasniti kroz kontrast razum – mašta. U zavisnosti od prirode planete, zavisiće i to kako se određena planeta nađe u ovim znacima. Kao što je rečeno, Veneri nije mesto u znaku razuma, a u znaku mašte preteruje, što nužno ne mora da bude dobro.

Pročitajte još:

LJUDI KOJI U DATUMU ROĐENJA IMAJU OVE BROJEVE ZAISTA SU POSEBNI: evo šta znači ako ste rođeni 11, 22, 10, 20 ili 30 dana u mesecu

OVAN - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. GODINU: Šta vas očekuje u ljubavi, poslu i zdravlju

OVO SU 4 NAJMOĆNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA: Uvek dobiju ono što žele

“I ona uči vredno, znajući da će joj negde vokacija doneti pre brak, ljubav, eros, seks od kojih se stidi.” (Goran Milekić, Beskrajna astrosimbolika) Stidljivost je ono što opisuje Veneru u Devici. Skromnost, pa još združena sa Jupiterom u konjunkciji daće i sitan novac, trenutak širenja zadovoljstva, ali u već unapred ograničenim količinama. Jer ukoliko ne postoji razumna granica, onda ne pričamo o ovoj Veneri.


Treba joj vremena da se navikne na to da je baš ona odabrana da bude nečija ljubav, često se najbolje u odnosu snalazi nakon dužeg vremena, kada je upoznala partnera, i najpre njegove navike, a sam početak joj teško pada, jer ona ne ume da se ponaša, ako ne zna šta da očekuje od druge strane. Izraz "Želim da znam na čemu sam", je upravo proizašao iz ove pozicije Venere.

Venerom u Devici vas prepoznaju po zdravoj hrani koju kupujete, berete bilje, ali ono za čaj, za zdravlje, potom i onda kada stavite na papir sve što ste zaradili i osetite nelagodnost jer ste zaradili više od onog koliko ste planirali ili ako vam neko pokloni nešto, jer ova Venera ne ume da primi poklon. Ili kada uređujete radni prostor, jer se tada osećate najprirodnije. I kada kupujete dekoracijU za kancelariju.

Povedite Veneru u Devici u bilo koju knjižaru sa kancelarijskom dekoracijom, ostaće tamo satima. Najteže joj pada kada joj kažete da ne zalazi previše u detalje, ili kada vas je više od dva puta dnevno pitala da li je volite, jer je ona izbrojala da je to sasvim razumno pitanje, koje proizilazi iz nesigurnosti, možda i manjka samopouzdanja.

Jako teško napušta ljubavni odnos, “sve dok ne izbroji poslednje zrno peska” (Jovana Lučić Gajić), ali isto tako posle određenog vremena u odnosu, muči je pitanje kuda isti vodi, da li gubi vreme i da li može da očekuje nešto što po logici stvari sleduje nakon određenog vremena emotivne veze.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.