HOROSKOP ZA DUBOKU LJUBAV I SPOJ SRODNIH DUŠA: Konjukcija Venere i Plutona vam možda donosi sudonosnu osobu u život (do 2. februara)

Horoskop - Saznajte kakvu vam ljubavnu sudbinu donosi konjukcija Venere i Plutona!

Na svom putu u znaku Jarca Venera je došla do dubokog i tamnog Plutona. Konjunkcija je aspekt koji najjače djeluje od svih aspekata, ali hoće li se ispoljiti na pozitivan ili negativan način zavisi od samih planeta koje su u konjunkciji, kao i o aspektima koje čine s ostalim planetama. Planete koje uđu u konjunkciju s Plutonom mogu delovati na više načina jer Pluton je upravo onaj koji transformiše i čini da nakon dodira sa njim stvari ne ostanu iste.

Pročitajte još:

OVA 4 ZNAKA OČEKUJE VELIKA SREĆA NA PROLEĆE 2021. GODINE: Od marta će imati bolje finansije i šansu za ljubav

HOROSKOP - Intezivna ljubav, strast i probuđeno srce: Šta nam donosi magični pun Mesec u Lavu (od 28. januara)

HOROSKOP - Sunce u Vodoliji donosi plodan period i vreme ljubavi: Spremite se za velike životne promene (do 19. februara)

Konjunkcija Venere i Plutona nosi veliku i duboku ljubav, to su osećaji koji prelaze granice normalnog. Ovo nije samo partnerska ljubav već povezivanje srodnih duša. Kada se pozitivno ispoljava ovaj aspekt donosi istinske osećaje, snažnu, gotovo fatalnu privlačnost, ludu zaljubljenost, duboku povezanost, odličan seks koji dovodi do velikog užitka, ugađanja i spajanja.

Međutim, ne smemo zaboraviti da je Pluton glavni astrološki manipulator. U negativnom ispoljavanju ova konjunkcija može dovesti do preterane ljubomore i opsesije. Ali može dovesti i do hranjenja sa emocijama druge osobe. Jer Pluton je taj koji može, jednako kao i produbljivati tako i ubijati emocije. Ovo se pogotovo događa kada u poređenju horoskopima dve osobe postoji težak i nepovoljan aspekt (kvadrat, opozicija, inkonjukcija) Venere i Plutona.

Vlasnik ili vlasnica Plutona će biti manipulativan, slatkorečiv i zavodljiv prema Veneri, navodeći Veneru da pomisli kako on ima osećaje prema njoj, pa se Venera emotivno počinje otvarati. Kada se Venera otvori on će napraviti nešto neočekivano što će Veneru dovesti u stanje šoka i bola, ne bi li se nahranio njenim osećajima.

Tako će, na primer, zaljubljenoj i uznesenoj Veneri reći da su oni samo prijatelji i da nema ništa između njih, još će se kao čuditi što je ona umislila. Ili će je naprosto hladno ignorisati, ne odgovarati na poruke, nestati...

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.