HOROSKOP za rizičnu ljubav, moć i novac: evo šta nam donosi Merkur u Strelcu

Merkur u Strelcu doneće velike avanture i životne promene, a evo kakva sudbina svaki znak Zodijaka očekuje na polju ljubavi i posla!

Merkur, planeta intelekta, biznisa, logike ali flerta, krajem perioda ulazi u Strelca, simbol putovanja i kontakata sa strancima. Iako njegov uticaj u ovom znaku slabi, to odgovara svima koji se bave nekim kreativnim zanimanjem, često putuju ili su zbog posla u kontaktu sa dosta ljudi. Budući da hitri, brzi Merkur simbolizuje i mlade, mnogi parovi će krenuti na zajedničko putovanje u drugoj polovini nedelje.

Takođe, planeta komunikacija, obrazuje izazovne aspekte sa tranzitnim Uranom (neočekivane situacije) i Plutonom (moć, novac) što donosi uvećanje zarade, naročito onima koji su spremni da rizikuju kao i mogućnost napredovanja u karijeri. Harmoničan aspekt sa Venerom (ljubav, novac) u Vagi pogodovaće osobama koje se bave umetnošću, advokaturom, politikom ili nekim drugim zanimanjem zbog kojeg su prisutni u javnosti.

besplatna natalna karta.jpg

Uticaj Merkura iz Strelca će osetiti svi znaci, najviše Strelčevi, Ribe i Bikovi, znaci u kojima je njegov uticaj oslabljen, ali i Blizanci, Device i Škorpije.

OVAN (21. 3 - 19. 4)

Merkur u devetoj astrološkoj kući u izazovnom aspektu sa Uranom u vašem znaku donosi uspeh umetnicima i turističkim radnicima kao i mogućnost započinjanja značajnog projekta sa strancima. Poslušajte savet jednog Strelca.

BIK (20. 4 - 21. 5)

Sa Merkurom u osmom astrološkom polju u harmoničnom aspektu sa vašim vladaocem Venerom, pred vama su novi poslovni izazovi i šanse. Na ljubavnom planu, moguć ulazak u romansu sa osobom koja je prisutna u javnosti.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Pozicija vašeg vladaoca Merkura u sedmoj astrološkoj kući, nagoveštava mogućnost poznanstva sa harizmatičnom osobom. Pitanje nekretnina postaje vrlo aktuelno, pa povedite računa o investicijama. Imate podršku jednog Ovna.

RAK (21. 6 - 22. 7)

Merkur u šestom astrološkom polju najavljuje nove poslovne kontakte sa strancima, ali budite oprezni prilikom potpisivanja važnih dokumenata.

Dobijate SMS od nekoga ko vam je nekada mnogo značio.

LAV (23. 7 - 23. 8)

Aspekti Merkura u vašoj petoj astrološkoj kući, nagoveštavaju mogućnost susreta sa nekom veoma intrigantnom osobom, moguće nekim vatrenim ili vazdušnim znakom. Novac pristiže preko poslova sa strancima.

DEVICA (23. 8 - 23. 9)

Vaš vladalac Merkur u četvrtom polju u napetom je aspektu sa retrogradnim Uranom, vladaocem polja ljubavi, pa može da poljulja odnos sa dugogodišnjim partnerom. Očekuje vas uvećanje zarade, ukoliko radite u medijima.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Vaš vladalac Venera u polusekstilu sa Merkurom u trećoj astrološkoj kući, donosi mogućnost prijatnih susreta na nekom putovanju, slavlju ili rođendanu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.