HOROSKOP - DANAS SE DOGAĐA MRČNI KVADRAT MERKURA I SATURNA: Stiže zakon karme, odložite važne odluke

Šta nam donosi misteriozni kvadrat Merkura i Saturna - očekuju nas konflikti, nestrpljivost i rizična energija!

Nakon ulaska Merkura u direktan hod ( 3.11.) , prvi aspekt koji pravi krećući napred dešava se u petak, 6.11. i to kvadrat sa Saturnom ili prostije rečeno, Merkur ulazi u sukob i napet odnos sa planetom karme, Bogom vremena.

Šta to znači, i kakve nam promene donosi povratak Merkura u direktan hod, kao i aspekti koje gradi sa drugim planetama, u nastavku otkriva astrolog, Nataša Panić.

Pročitajte još:

OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA PRIVLAČE NOVAC: Očekuje ih energija obilja do 20. novembraOVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA PRIVLAČE NOVAC: Očekuje ih energija obilja do 20. novembra3 horoskopska znaka koja privlače energiju obilja i priliv novca! HOROSKOP - VENERA U VAGI RUŠI MOSTOVE LJUBAVI: Evo šta nas na emotivnom planu očekuje do 21. novembraHOROSKOP - VENERA U VAGI RUŠI MOSTOVE LJUBAVI: Evo šta nas na emotivnom planu očekuje do 21. novembraVenera u Vagi se menja i postaje sve moćnija - evo kako će uticati na naše emocije i ljubavni život do 21. novembra... MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2020. GODINU: astro prognoza za ljubav, posao i zdravljeMESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2020. GODINU: astro prognoza za ljubav, posao i zdravljeMesečni horoskop za decembar 2020. godine!

Merkur dolazi u konflikt sa onim ko nam služi kao parametar ispravnosti, gospodarom prstenova ili ciklusa, koji nas uvek čeka na kraju svega, u vremenu da presudi da li su neke odluke bile ispravne ili ne. Hoće li se istorija ponoviti zavisi od nas. tj. od našeg malog uma, koji je sadržan u simbolici planete Merkur. To su one svakodnevne odluke, razmišljanja i navike koje često osvestimo kroz komunikaciju sa nekim ili sami sa sobom. Ako pričamo sa sobom.

A da vodimo unutrašnji razgovor u vidu misli, da. Sve zavisi koliko mu dozovolimo da se raspriča. Merkur je planeta koja vlada našim svakodnevnim mislima, koje nam prolaze kroz glavu i kad jedemo i kad pričamo sa nekim, zapravo uvek. Koliko dozvolimo da te misli utiču na naše svesne postupke i naše emocije, zavisi od nas. Jer on uvek traži dozvolu od nas da li može da se razgrana ili da odmota od jedne jedine misli ceo film, koji, ako je negativan i loš, može da nam upropasti dan, sedmicu, neki odnos, raspoloženje, život. Veština je naše misli obuzdati i usmeriti u kreativnom pravcu. Ne dozvoliti mu da on upravlja našim životom.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.