HOROSKOP - U kosmosu se događa nešto čarobno od 22. februara do 27. aprila: Očekuju nas ljubav, izobilje i nova čuda

Period beskrajne ljubavi, čuda i obilja - Evo kakva divna iznenađenja nam donose planete od 22. februara do 27. aprila!

Veoma redak astrološki događaj počeće 22. februara 2021. godine i trajaće nešto duže od 2 meseca. U ovom trenutku sve planete na našem nebu kreću u direktan hod, otvarajući moćan prozor za period u kojem možemo da ostvarimo snažan napredak u svim oblastima života.

Merkur, Venera, Mars, Jupiter, Saturn, Neptun i Pluton će biti u elegantnom i harmoničnom hodu napred. Tokom nekih godina, ovo se uopšte ne dešava, a jedna od njih je i prošla, 2020.

Pročitajte još:

NAJEMOTIVNIJI HOROSKOPSKI ZNAK - Nežno, maštovito i ljupko srce Zodijaka: Evo zašto volimo ljude rođene u znaku Riba

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA MART 2021. GODINE: Ovna očekuje stresan period, a Device predivna magija ljubavi

Astrološki gledajući, sada imamo zeleno svetlo da pokrenemo svoje najvažnije planove i da odmah primetimo napredak. Vreme sada protiče brže, trepnite i promaći će vam. Dnevni život je posebno ubrzan. Iskoristite ovaj period, jer će trajati samo do 27. aprila. Nakon toga, ostatak godine će biti ispunjen retrogradnim tranzitima.

Šta znači retrogradni hod?

Kada je planeta retrogradna, nebitno koja, kreće se unazad po nebu kada gledamo sa Zemlje. Naravno, nijedna planeta se ne kreće stvarno unazad u svom kretanju oko Sunca, jer je astrologija bazirana na našoj perspektivi ovde na Zemlji.

Mi uočavamo jedinstvene i važne promene, na primer kada planeta usporava (naši planovi i veze usporavaju), kada se nebo “zamrzne” (sve u našem životu stane”, kreće se unazad (moramo da promenimo planove ili da preispitamo stvari iz prošlosti) ili ponovo krene napred (i mi konačno možemo da krenemo napred).

Može nam se učiniti da nas retrogradne planete proganjaju, ali je zapravo skriveni blagoslov. Retrogradni hod neke planete nam omogućava da uzmemo pauzu i da uradimo fina podešavanja naših planova. Ili može da nam ponovo servira karmičku lekciju (ili osobu) sa kojom moramo da se povežemo kako bismo krenuli dalje.

Kada naši životi kreću napred?

U ovom periodu, tri planete dovršavaju svoj retrogradni hod, dok ostale planete već idu direktno.

Mars je energetska raketa našeg neba, vlada energijom, vožnjom i ne dopušta nam da odustanemo, čak i kad su male ili nikakve šanse za uspeh. Ova planeta takođe vlada našom seksualnošću, ali i ograničava veze, naročito one strašću i sa seksualnom hemijom. Kada Mars seva nebom i kreće se u direktnom hodu, možemo biti sigurni da je to fantastičan trenutak da pokrenete posao ili kampanju, da izbacite novi proizvod ili da započnete karijeru.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.