Horoskop - konjukcija Venere i tranzitnog Urana u Biku: očekuju nas opasni rizici, oluja emocija i vatromet ljubavnih strasti

Horoskop za konjukciju venere i Urana u znaku Bika - kada našim životom počne da upravlja bujica pomešanih osećanja!

Horoskop - Venera se približava konjunkciji sa Uranom u Biku. 18. maja konjunkcija će biti egzaktna, ali sam aspekt počeće da deluje čim Venera uđe u svoje sedište, 15. maja. Šokiraćete okolinu svojim iznenadnim buntom i uživaćete u tome. Tražićete značaj, uzbuđenje, podrhtavanje tla, nešto nesvakidašnje. U ovoj fazi ne pristajete na ništa manje!

Konjunkcija će biti kratkotrajna, ali će pojačati uticaj tranzitnog Urana na sve one natalne Venere s kojima je u jakom aspektu i u takvim slučajevima može biti okidač za značajnije događaje koji će se nastaviti odvijati i nakon ovog aspekta.

Mesečni horoskop za jun 2019. godine: Raka očekuje nova romansa, a Ovan će ostvariti velike uspeheMesečni horoskop za jun 2019. godine: Raka očekuje nova romansa, a Ovan će ostvariti velike uspeheMesečni horoskop - saznajte šta vaš znak Zodijaka očekuje u junu 2019. godine!

Svi vi koji imate natalnu Veneru ili natalni Mesec na početnim stepenima fiksnih znakova (Bik, Lav, Škorpija, Vodolija) verovatno već doživljavate ozbiljne turbulencije i iznenadne promene u emotivnom životu. U vama raste potreba da menjate dugotrajne rutine i započnete nešto novo i sasvim drugačije. Sa ovim tranzitom promeniće se način na koji pristupate ljudima i formirate bliske odnose, usled čega će doći do nekih prekida, ali i novih početaka.

Neki će vas odnosi sada posebno iritirati jer ćete shvatiti da su isprazni i bez perspektive, a neki će vas gušiti svojim zahtevima kojima ne možete udovoljiti. Više nećete hteti da gubite vreme na odnose koji vas ne ispunjavaju i ne inspirišu. Tražićete značaj, uzbuđenje, podrhtavanje tla, nešto nesvakidašnje. U ovoj fazi ne pristajete na ništa manje i svima ćete jasno dati do znanja šta se od vas (ne) može očekivati.

Osvestićete koliko vam nedostaje posvećenost sebi, da radite ono što vi želite i volite. Što ste se više kroz odnose gubili u kompromisima, to ćete sada imati jaču potrebu za oslobođenjem. Nećete mariti za to što vas prozivaju sebičnima i hirovitima, jer ćete jasno videti koliko su sebični upravo oni koji vam ne dozvoljavaju da budete ono što jeste, zato jer se njima to ne sviđa.

Uticaj Urana na Veneru donosi iznenadne prekide, ali i nova uzbuđenja. Neretko jedno i drugo istovremeno. Novi susreti, uzburkana osećanja, nove okolnosti koje čine mogućim nešto što je bilo nemoguće – nateraće vas da se bez razmišljanja upustite u divlje avanture koje će vas uzdrmati do srži. Šanse za romansu još su veće ukoliko vam Uran aspektira i vlada 5. poljem.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.