Horoskop - kome će magična svetlost doneti sreću na životnom putu: evo šta nam donosi pun Mesec u znaku Jarca (28. jun 2018. godine)

Pun Mesec u znaku Jarca predstavlja kraj jednog perioda, odbacivanje negativnih emocija i snagu za novi životni početak, a evo šta nam horoskop predviđa!

Mesec će 28. juna završiti svoj ciklus na 6. stepenu Jarca, tik do retrogradnog Saturna. Obveze, dužnosti, ciljevi, dugovi, karma, prošlost, sve to povlači za sobom ovaj Mesec u Jarcu.

Kako sam Saturn šeta već neko vreme znakom Jarca, navodi nas da se pozabavimo našim vrednostima i dužnostima, predanim radom i ciljevima. On je još sredinom aprila krenuo retrogradno te nas nagnao i da zavirimo unutar sebe i potražimo snagu i sigurnost da smo na dobrom putu.

Horoskop za oslobađanje iz vrtloga požude: evo šta nam donosi retrogradni Mars u Vodoliji (do 13. avgusta 2018. godine)Horoskop za oslobađanje iz vrtloga požude: evo šta nam donosi retrogradni Mars u Vodoliji (do 13. avgusta 2018. godine)Retrogradni Mars u znaku Vodolije ne daje izbore, podstiče istinu i daje šansu da se izborimo za svoja načela, a evo kakva nas…

Sadašnji Mesec u Jarcu samo će još više pojačati tu energiju kako bismo zavirili u sebe same, jer mi smo sebi najbolji učitelji i vodiči, kroz sva iskustva koja prolazimo i na temelju svega što smo do sada naučili.

Osim retrogradnog Saturna, u ovom periodu su retrogradne još četiri planete – Neptun, Pluton i Jupiter, a od 26. juna upravo i Mars započinje svoju introspekciju, ali u znaku Vodolije.

Sve te planete zajedno nam malo otežavaju planove za neke nove početke. Sada je bolje da u ovo vreme još malo izanaliziramo sve što smo do sada prošli, i da preispitamo neke svoje odluke da li su možda bile prenagle.

Vreme punog Meseca idealno je za završetke, ali i za kompletiranje nečega što nam se nakuplja već duže vreme. Dakle, vreme punog Meseca ne odnosi se uvek na potpuni kraj nečega, nego može samo značiti finaliziranje jednog perioda kako bismo mogli preći na viši nivo.

Njegova punoća događa se u znaku Jarca, ali Mesec se u ovom znaku baš ne snalazi dobro, jer njemu je mesto u upravo suprotnom znaku Raka. Zbog toga svaku svoju emociju pokušava racionalizirati, staviti u neke okvire i pronaći prave razloge za njih.

Ukoliko u tome ne uspe, odbaciće nepotrebne emocije, za koje će smatrati da su suvišne. Mesec u Jarcu nema vremena za emotivne drame, niti preterane izlive ljubavi, kada postoji toliko drugih, za njega važnijih stvari, kojima se treba baviti, a koje na kraju donose neku životnu svrhu. Zato ovog puta izlivi emocija, ako nemaju onu istinsku i pravu utemeljenu vrednost, neće naići na plodno tlo.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.