HOROSKOP koji vas vodi u ružičasti svet snova i ljubavi: šta vašem podznaku donosi magija Venere u Ribama (od 3. januara do 3. februara 2017. godine)

"Ko u čuda veruje, taj čuda i stvara!" Venera u Ribama učiniće da poverujemo u istinsku ljubav, a evo kako će uticati na vaš podznak...

Pre nego počne priča o Veneri, koja je uplovila u okeane emocija 3. januara i u tom prostoru će boraviti do 3. februara 2017. godine, da se na trenutak osvrnemo i na prethodni period, završetak jedne i početak nove godine, koji je nadahnut energijom Riba. Naime, 20. decembra prethodne godine Mars je ušao u ovaj znak, i pridružio se Hironu i Neptunu, da bi nakon Venere na red došlo i Sunce koje u Ribe ulazi 19. februara.

Ribe kao 12. znak Zodijaka sa sobom nose energiju kraja, smrti, umiranja, završetak jednog i početak novog ciklusa. Pod uticajem ove energije posvetićemo se sebi, zagledati duboko u svoju dušu, sagledati situaciju, u kojoj se trenutno nalazimo, što je moguće realnije i napraviti plan za dane koji slede.

Odstranite sve što vas remeti u životu. Napravite čistac. Očistite sobu, uredite baštu, bacite bespotrebne stvari i, što je najbitnije, očistite svoju dušu. Prihvatite ovu energiju i ugrabite je kao šansu i mogućnost da se pokrenete iz mrtve tačke i krenete u nove pobede. Ovo je period preporoda koji će uticati na nas sve do proleća ove godine.

Odbacite sve što vas sputava, koči, ne dozvoljava vam da idete napred, kao i sve ono što vas vraća unazad i nije vas vredno. Pored toga Ribe su, kao znak gde je Venera egzaltirana, sklone da preteruju, pa se čuvajte preterivanja bilo koje vrste. Iskrivljena slika i iluzija mogu doneti najviše bola.

Numerološka prognoza za januar 2017. godine: šta vam donosi vladavine DVOJKE na samom početku nove godine...

Kako se Sunce bude približavalo Hironu (u februaru) tako će se otvarati i naše rane. Suočićemo se sa ranama, onim starim i onim potisnutim, onim koje ni sebi, a kamoli drugima, ne priznajemo. Suočavanje sa problemom, upola je rešen problem, pa probajte ove dane gledati kroz prizmu pozitivnih vibracija. Shvatićemo da je potrebno nešto napustiti kako bi doživeli nove i uzbudljive stvari. 

Pod uticajem ove energije stigla nam je i planeta ljubavi i novca - Venera. Ova planeta, dok je u Ribama, u egzaltaciji je, odnosno, ovo je pozicija u kojoj je Venera u zanosu, ushićena i naglašena. Ona traži da ljubav bude ostvarena u savršenom obliku, onom platonskom, neuhvatljivom, ali kako je Neptun (koji je vladalac Riba) između ostalog i planeta laži, fantazija, obmana i iluzija, na putu ka pravoj ljubavi, rame uz rame, ide i prenaglašena sklonost ka preteranom idealizovanju stvari.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.