Horoskop koji se raduje ljubavi: evo šta nam donosi Venera u Blizancima (do 19. maja 2018.)

Venera u Blizancima je ta koja se od svih Venera, možda čak i najviše raduje ljubavi, ali jako teško pronalazi sreću i ispunjenje! Pročitajte kakav nas horoskop očekuje do 19. maja...

Venera će boraviti u znaku Blizanaca u periodu od 24. aprila do 19. maja 2018. godine. Venera je planeta ljubavi i plodnosti, a Blizanci su znak Merkura koji je bespolna planeta, pa se Venera ne oseća baš najbolje u tom znaku. Takođe, u Devici koja je Merkurov znak, Venera se nalazi na mestu svog pada.

Na ličnom planu, postaje sve intenzivnije pitanje: Šta mogu učiniti da dosegnem viši stepen uživanja u svom životu?

Horoskop za posao, ljubav i zdravlje: šta nam donosi čudesna lunacija Ovna (do 15. maja 2018.)

I dobro se zapitajte na ovu temu, jer u svakome od nas, iskonska je težnja ka većoj sreći. Period Venere u Blizancima je taj koji pruža fantastične prilike intenzivnom realizovanju spomenute teme. Savet je samo da pustite umu da se odmori malo, i pratite svoju emociju, koja je nepogrešivi vodič. Tek kada dođe značajna emocija, vezano uz to što bi vas učinilo srećnijom osobom, aktivirajte um, kako biste osvestili šta je to što bi vas učinilo srećnijom osobom. I nikako ne odlažite realizaciju toga, naprosto izađite iz svoje zone komfora jer ako budete odlagali, rizikujete gubitak balansa u narednom periodu, a zatim i mnoge frustracije.

Nakon hedonističkog i pomalo statičnog perioda Venere u Biku koji je iza nas, kolektivni fokus biće usmeren na brojne svakodnevne aktivnosti, a pokretljivost će postajati sve veća.

Mnogi će biti usmereni na rešavanje sitnih stvari, koje većini inače i ne padaju na pamet. Osećaj za detalje i sitnice postaje vrlo izražen.

Brojne zaostale obaveze čekaju svoj red, i sada ćete ih morati rešiti, ali na vaše zadovoljstvo, nikako vam neće padati teško.

Izuzetno je povoljno za rešavanje svih papiroloških i administrativnih pitanja, posebno od 28. aprila pa na dalje.

Komunikacija sa drugim ljudima biće vrlo intenzivna i pričinjavaće vam zadovoljstvo. Do intenziviranja komunikacije s drugima, uglavnom će dolaziti zbog određenih obaveza, no tu se stvaraju uslovi da s nekim osobama uspostavite čvršći i dublji kontakt. Otvorene su brojne prilike za nova, zanimljiva poznanstva, međutim da bi se ista razvila u ozbiljnije odnose, biće potrebno mnogo više posvećenosti i angažovanja. Većini vas više će biti do priče i prolaznog čavrljanja, nego do ozbiljnih odnosa.

Venera u Blizancima je prilično detinjasta i brzo se zasiti svega, pa sve što je ozbiljno - to joj je i strano. Ukoliko ste po prirodi naivni, važno je ne dozvoliti pojedinim osobama da vas uplaše svojim ozbiljnim pričama kojima žele izazvati pažnju.

Takođe, vodite računa kome verujete, međutim kako su Blizanci Merkurov znak, a Merkur je u Ovnu, sve maske vrlo brzo padaju. Savet je da budete maksimalno direktni u svim vidovima komunikacija.

U ovom periodu nema nikakve potrebe za taktiziranjem u komunikacijama. Sve i da vas neko želi prevariti, vi ga svojom direktnošću možete uplašiti, do te mere da se povuče. Venera u Blizancima je slika deteta, deca su naivna, ali tačno umeju da prepoznaju one koji na određeni način manipulišu, i nesvesno odreagiraju prema njima, bolje nego što to odrasli umeju.

Kada smo već kod komunikacija, ovaj period donosi povoljnosti vezano uz sva sredstva komunikacije, posebno moderna, poput mobilnog telefona i kompjutera. Tako, ako razmišljate o kupovini ili zameni telefona ili kompjutera, imaćete uspeh.

Pored toga, odlični su aspekti što se tiče prevoznih sredstava, njihove kupovine, prodaje, popravki, itd.

U nastavku ćemo se pozabaviti glavnim područjima života kojima vlada Venera... Naravno, iz ugla Venere u Blizancima u ovom periodu.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.