HOROSKOP: kakvog muškarca budi direktni Mars u Škorpiji

Mars u znaku Škorpije donosi neverovatnu snagu, a u muškarcima budu hrarost i borbenost. Evo šta donosi vašem znaku...

Mars, planeta akcije, seksualnosti i energije, 29. juna 2016. godine kreće direktnim hodom preko znaka Škorpije, gde uticaj dolazi do punog izražaja. I, već početkom perioda, dok polako ali sigurno ide ka Strelcu, obrazuje izazovan aspekt sa Uranom, planetom preokreta, više sile, okolnosti na koje uglavnom ne možemo da utičemo. Ipak, upravo zbog tog aspekta, jednog jedinog, mnogi će čuti ili saznati nešto što će ih u najmanju ruku šokirati.

Prelazak Marsa preko znaka novca i strasti pod uticajem eksplozivnog Urana donosi ljubomorne scene zbog partnerove posesivnosti i upozorava da bi trebalo pažljivo rukovati s novcem. Kada se oluja smiri, otvoren razgovor sa partnerom može dosta da pomogne, važno je samo da izaberete pravi trenutak.

Jaka pozicija Marsa u Škorpiji upozorava i na mogućnost problema sa reproduktivnim organima, prostatom, zubima.

Ove nedelje, pozicije Marsa i Urana najviše će uticati na Ovnove, Škorpije, Jarčeve i Vodolije, mada ni ostali znaci, naredna dva meseca, neće biti pošteđeni uticaja neumoljivog Urana u sprezi sa moćnim Marsom.

Saznajte sve o astrološkim melanholicima: Vage, Škorpije i Strelčevi - racionalni i praktični...

OVAN (20.3. - 19.4.)

Direktan hod vašeg vladaoca Marsa, preko osme kuće u sprezi sa Uranom donosi vam strastveni susret sa prilično samovoljnom i dominantnom osobom zbog čije posesivnosti su moguće i ljubomorne scene.

BIK (19.4. - 20.5.)

Simbol strasti i akcije, Mars u direktnom hodu preko vaše astrološke kuće ljubavi nepovoljno utiče na komunikaciju sa partnerom, a ukoliko ste slobodni, možete da upoznate atraktivnu, ali zauzetu osobu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.