Horoskop - kakva nas čuda očekuju do kraja decembra: ovog meseca prati nas magija mističnog niza brojeva 555

Astrolog otkriva šta će se promeniti do kraja decembra - ovog meseca magičan niz brojeva 555 utiče na našu sudbinu! Pročitajte horoskop...

Kad već pričamo o decembru, da li znate da je decembar 2018. numerološki u simbolici broja 5?

Broj 5 je broj Merkura, simbol kompletnog čoveka (glava, 2 ruke i 2 noge). Decembar je mesec kompletiranja i ostavljanja prošlosti iza sebe. Mistični broj 555 je broj sudbinskih promena i božanskog upliva u tokove događaja. Ovo je vreme božićnih čuda, vreme u kojem treba da verujemo u Univerzum ili već neku višu silu.

Mesečni kineski horoskop: šta vam donosi moćna energija Drvenog Pacova (do 6. januara 2019.)Mesečni kineski horoskop: šta vam donosi moćna energija Drvenog Pacova (do 6. januara 2019.)Mesečni kineski horoskop predviđa sudbinu na polju ljubavi, posla i zdravlja - evo šta vaš znak očekuje u mesecu Drvenog Pacova!

Obratite pažnju na vaše ponašanje ovih dana. Verovatno ste razdražljivi i svi i sve vas nervira. Zastanite na trenutak i preispitajte svoje reči i svoja dela. Ponekad u drugima vidimo i osuđujemo ono na šta sami nismo ponosni. U trenutku kada priznate sebi da ta crta postoji u vama, vi imate sposobnost da je promenite. A decembar je odličan mesec da se posvetite tome.

A šta je sa nadolazećom 2019. godinom? Astrološki, ona će svakako biti obeležena Jupiterom u znaku Strelca. Numerološki, u zbiru daje broj 12, odnosno 3, što je opet broj Jupitera. Godina ekspanzije i novih mogućnosti. Ali te mogućnosti će se ostvariti samo ako se potrudite.

Mesečni horoskop za novac i posao: finansijske astro prognoze za decembar 2018. godineMesečni horoskop za novac i posao: finansijske astro prognoze za decembar 2018. godineMesečne astro prognoze za posao i novac - evo šta vašem znaku horoskop predviđa na finansijskom planu u decembru 2018. godine!

Morate naučiti da kažete "ne" ljudima i situacijama koji vas ne podržavaju i usporavaju na vašem putu. Nemojte raditi neke stvari iz sažaljenja ili griže savesti, jer time kreirate prezir i prema sebi i prema drugima. Ne treba da se osećate krivima ako sledite svoje snove i uverenja.

Kada stvari postanu preteške, kada se osećate potpuno iscrpljeno, zastanite, promenite fokus i usmerite svoju energiju na one stvari u kojima istinski uživate. Budite hrabri i imajte vere, i sve će se uvek završiti u vašu korist.

Astrolog: Miloš Tomić

Miloš Tomić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.