Horoskop - kako se oblače Ovan i Strelac: šta odeća koju nosite otkriva o vama

Mnoga psihološka istraživanja pokazuju da izbor odeće nije ni površna ni slučajna stvar. Prvi utisak je izuzetno važan jer slika govori više od reči, pa će nas odeća predstaviti i pre nego što uopšte dobijemo priliku da progovorimo.

Ovan i Strelac su uvek spremni na akciju pa odeća ne sme da sputava njihovu pokretljivost. Važno im je da se odeća lako održava pa biraju tkanine koje ne treba peglati, daju prednost pantalonama i udobnoj obući. Ne boje se da privuku pažnju pa će se u njihovim odevnim kombinacijama naći najrazličitiji printovi, uzorci i boje; sve prolazi, posebno ako je duhovito i seksi! Najbolje se osećaju u jeansu, a sportsku odeću nose sa stilom. Strelac posebno voli etno stil i odeću u kojoj se može uklopiti u svaku kulturu i svako podneblje.

Uspešni, odlučni i lako rešavaju probleme: ova 3 horoskopska znaka nikada ne odustaju od svog ciljaUspešni, odlučni i lako rešavaju probleme: ova 3 horoskopska znaka nikada ne odustaju od svog ciljaOdlično rešavaju probleme i nikada ne odustaju od zacrtanog cilja - ovo su 3 mentalno najjača znaka u Zodijaku!

Žene, posebno u znaku Ovna, odlično će se zabaviti birajući „mušku“ odeću, kostim sa pantalonama, i rado će staviti kravatu. Ponekad će odećom iskazivati bunt i prezir prema konvencijama pa su upravo za njih izmišljene pocepane farmerke i pankerski stil, odlično se osećaju u safari i voničkoj odeći. Ipak, oni dobro razumeju moć mode. Pažljivo i znalački biraju odeću kada žele da postignu neki cilj. Kada je to potrebno, šalju snažnu poruku besprekornim odelom ili malom crnom haljinom, zavode u obući sa visokim potpeticama i ostalim statusnim simbolima moći. Sportski i boho stil sa povremenim ciljanim pokazivanjem moći njihov je modni izraz.

Izvor: Sensa

Senka Ljubić

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.